Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

345 replies [Last post]
mzi.ql
mzi's picture
Offline
Joined: Apr 2010
Posts:
PL Poland
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

Thanks man Winking

V1979
V1979's picture
Offline
Joined: Nov 2011
Posts:
RU Russian Federation
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps
mzi.ql wrote:

Thanks man Winking

If you find some bugs, write me...

XTERMY [EN]
XTERMY's picture
Offline
Joined: Oct 2003
Posts:
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps
V1979 wrote:

XTERMY [EN] wrote:
I can't download them from there. Why? Sad

I too Sad I don't know...

Try to download from here:

Thanks. I will also let you know if I find any bugs.

@Mzi

I know why I couldn't see through tportal on Ironworks now, it's because I use r_vertexlight 1. I prefer it being 1 but I think in QL maps looks better with 0, specially on Siberia map. Visca Barca!

mzi.ql
mzi's picture
Offline
Joined: Apr 2010
Posts:
PL Poland
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

@XTERMY

Por supuesto Happy Més que un Club! Tongue

PS About new version map from Quake Live - Overkill. I repair some missing textures there. Now is ok without any pack 0ql.pk3, 0ql0.pk3, etc. One thing. I don't know why map can't generate Quake Live logo as map object on walls. Each texture is in map, the same shaders. Strange. But really nice map, better than overkill q3.

Here:

V1979
V1979's picture
Offline
Joined: Nov 2011
Posts:
RU Russian Federation
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps
mzi.ql wrote:

PS About new version map from Quake Live - Overkill. I repair some missing textures there. Now is ok without any pack 0ql.pk3, 0ql0.pk3, etc. One thing.

I made 0ql.pk3 (or 0ql0.pk3 - 0ql4.pk3 series) with common ql textures and scripts for adding only a few files with a map in future. If one added all necessary files to each map, on adding many maps, some files could be dubbed and a map.pk3 size would be higher than it could be.

0MS
Offline
Joined: Apr 2010
Posts:
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps
mzi.ql wrote:

I don't know why map can't generate Quake Live logo as map object on walls.

Quakelive logos on maps are special entities called "advertisement" which exist only in quakelive. You must remove it and create brush or mesh of same size instead.

mzi.ql
mzi's picture
Offline
Joined: Apr 2010
Posts:
PL Poland
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps
0MS wrote:

Quakelive logos on maps are special entities called "advertisement" which exist only in quakelive. You must remove it and create brush or mesh of same size instead.

Aha.. Thanks.

epsiplayer
THE ONE AND ONLY
intact-epsilon's picture
Offline
Joined: Dec 2006
Posts:
RO Romania
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

Be careful of these contents because they might be under quakelive copyright, (Not all the maps in quakelive are under Id's copyright from what i know)
Excessiveplus website does not support copyright infringements (see e+ forum rules).

There were cases when Id contacted e+ website directly or indirectly, to remove content that infringes their copyright.

We don't accept this. You are doing this on your own. And we do everything we can, to stop these infringements. Don't ask why overnight you might find some comments/topics deleted.

We might like those maps, we might want to have them in quake 3. But If they didn't made quakelive maps available for quake 3 is their choice. And any copy of an object protected by copyright it's a broken rule which has consequences.

We support new ideas, new maps, but we can't support copyright infringements.
___________
epsislow


epsiplayer
THE ONE AND ONLY
intact-epsilon's picture
Offline
Joined: Dec 2006
Posts:
RO Romania
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

The maps look very nice!

If they don't infringe any copyright and are not unpure you can add them on the excessiveplus ftp in the incoming folder. ( there is a pure validation for the added maps, which is done automatically and if will pass it, these maps will appear in the maps folder)

___________
epsislow


V1979
V1979's picture
Offline
Joined: Nov 2011
Posts:
RU Russian Federation
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps
epsiplayer wrote:

The maps look very nice!

If they don't infringe any copyright and are not unpure you can add them on the excessiveplus ftp in the incoming folder. ( there is a pure validation for the added maps, which is done automatically and if will pass it, these maps will appear in the maps folder)

___________

epsislow

But where can I see, if a map is under copyright protection or not? And please, remove my 0ql.pk3 from 'incoming' folder, cause its uploading was aborted and it's not complete.

EDIT: I think, if maps are available at quakelive and even downloaded (by quakelive itself) to everyone's computer (as *.pk3 files), they are free. Of course, I don't mean maps which are available only for 'pro' accounts.