Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

345 replies [Last post]
mzi.ql
mzi's picture
Offline
Joined: Apr 2010
Posts:
PL Poland
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

Yeah man Happy It's fine. I knew it there is something weird. Very good job mate with this everything! You are my master Winking Thanks for this and keep it up!

V1979
V1979's picture
Offline
Joined: Nov 2011
Posts:
RU Russian Federation
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

The full set of updated files is here http://speedy.sh/vrJNQ/ql.exe

ThePanda
Offline
Joined: Jun 2014
Posts:
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

Hello Master! I tried anyway and gives me an error when decompressing only the maps. Could you just upload the maps? If it's not too much trouble brother.

Thanks Happy

ThePanda
Offline
Joined: Jun 2014
Posts:
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

Hello Master! I tried anyway and gives me an error when decompressing only the maps. Could you just upload the maps? If it's not too much trouble brother.

Thanks Happy

V1979
V1979's picture
Offline
Joined: Nov 2011
Posts:
RU Russian Federation
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

If you downloaded ql.exe, then you have the whole set of files.
If you want to have qlmaps.pk3 only in your \baseq3 folder, you can choose one of two ways:
1. Start ql.exe and extract all files to your <quakeiiiarena> folder and then delete other files.
2. Start WinRAR (if you have it), open ql.exe with this program and then extract qlmaps.pk3 into your \baseq3 folder.

ThePanda
Offline
Joined: Jun 2014
Posts:
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

if everything is perfectly extracted, except "qlmaps.pk3" says this corrupted file, and I downloaded all of the above you uploaded and tell me the same error. You may have relationship with my location, I'm from chile. I would greatly appreciate it you could upload to another server or just the maps.

V1979
V1979's picture
Offline
Joined: Nov 2011
Posts:
RU Russian Federation
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

Well... Ok, I am going to test the archive when I am home. Or even I'll try to make a separated archive with maps only. So, in some hours...

EDIT: or try to repair the archive: if you have WinRAR, open the archive with this program, choose the archive and press button "repair" (white box with red cross).

ThePanda
Offline
Joined: Jun 2014
Posts:
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

thank you very much T_T

ThePanda
Offline
Joined: Jun 2014
Posts:
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps

Repair does not work. u.u

V1979
V1979's picture
Offline
Joined: Nov 2011
Posts:
RU Russian Federation
Re: Importing Quake LIve Maps / Editing Quake Live Maps