Freon

223 replies [Last post]
(*WASP*SH▲DOWKNIGHT)
Forum moderator
haxxus's picture
Offline
Joined: May 2007
Posts:
US United States
Re: Freon Suggestions:

Rotation updated , full random system in place.

Read first page to find out.

(*WASP*SH▲DOWKNIGHT)
Forum moderator
haxxus's picture
Offline
Joined: May 2007
Posts:
US United States
Re: Freon Suggestions:

Freon is now running inside its own e+ Mod folder, just copy over your e+ configs into the new Freon folder.

You can now remove Freon pk3 from your original excessiveplus folder wile keeping everything Freon related inside Freon .

Rotation system redone , look on main post for info .

If you want your bot -> https://www.excessiveplus.net/forums/thread/freon-bots

(*WASP*SH▲DOWKNIGHT)
Forum moderator
haxxus's picture
Offline
Joined: May 2007
Posts:
US United States
Re: Freon Suggestions:

We had set autodownload in http mode , seems a lot of you have it blocked in firewall , so switched it back to http-tcp/upd protocol and now everyone have reported it to be working on their end , So you should be able to fully download the Freon folder when you connect to Freon .

About the e+ cfg not fully working on Freon folder I have no clue , min worked perfectly here and most of the players reported theirs to be working , I would suggest making sure your e+ cfg is named autoexec.cfg under Freon folder making sure all your extra cfg's possibly binded are there too .

W@RLOCKW@RLOCK
warlock's picture
Offline
Joined: Jan 2012
Posts:
Re: Freon Suggestions:

You actually switched it to HTTP & UDP Winking But anyone who knows how to change the firewall setting should set the protocol for quake to ANY and not only to "TCP/UDP". HTTP download is way faster Winking

(*WASP*SH▲DOWKNIGHT)
Forum moderator
haxxus's picture
Offline
Joined: May 2007
Posts:
US United States
Re: Freon Suggestions:

Simpler way to get in new Freon , just make a duplicate e+ folder in your /quake 3 and rename it to Freon so you have

quake3/excessiveplus/
quake3/Freon/

Make sure to enable /cl_allowdownload 1 to get new Freon .pk3 updates , always keep new versions and remove old, new version right now is v11 , soon we will have v12 with more hq levelshots and some map updates.

(*WASP*SH▲DOWKNIGHT)
Forum moderator
haxxus's picture
Offline
Joined: May 2007
Posts:
US United States
Re: Freon Suggestions:

If you can't still download , just download Freon here and place it in your quake 3 directory , not baseq3 , not excessiveplus , your Main Directory where excessiveplus is at: http://okayfun.com/freon.rar

we will keep updates on here:

http://freon.okayfun.com/freon/

BAAL~▶
Donk's picture
Offline
Joined: May 2016
Posts:
Re: Freon Suggestions:

This is funny, something seems bugged xD

(*WASP*SH▲DOWKNIGHT)
Forum moderator
haxxus's picture
Offline
Joined: May 2007
Posts:
US United States
Re: Freon Suggestions:

hahahah

(*WASP*SH▲DOWKNIGHT)
Forum moderator
haxxus's picture
Offline
Joined: May 2007
Posts:
US United States
Re: Freon Suggestions:

Small maps now kick in when player count is 2-3
Medium 4-8 ( 3 FFA maps out of 12 FTags )
Big 9+ ( 2 FFA out of 12 Ftags )

FFA on Small timelimit changed to 3 from 6
Medium 5 from 6

(*WASP*SH▲DOWKNIGHT)
Forum moderator
haxxus's picture
Offline
Joined: May 2007
Posts:
US United States
Re: Freon Suggestions:

q3dm14+ is now back in rotation , Insanekid fixed the issues we had on this map and also removed fog for dm13 , 14 and 15+ that was causing a bit of lag and visibility problems.
Big thanks and Glad to have you back around Happy
Find the updated rotation on first page.