General POLSKI Topic
Daisy znów? Znaczy się też była przerwa? Ta gra definitywnie uzależnia.
swoją drogą ciekawy przypadek bo młoda jesteś jak na średni wiek gry a i zawyzasz poziom dla dziewczyn
większość to były zwykle cipki w quake
mzi pogrywa coś czy obrażony? Kto się ostał tutaj z r2?
Jakies 2 lata mnie nie bylo. Z mzi nie mam kontaktu ale pewnie cos tu sledzi. I tak wszyscy sa zaskoczeni wielce ze jestem 'panienka' i wyzywaja mnie od pedalow stokrotek
Uzaleznia? Niemozliwe...8th
DAISY * MU 
last seen 11 hours ago16 hours 25 min
Ostatnio zainstalowałem q3 po 8 latach ![]()
Grałem nawet na r4e - fajne wspomnienia. Pamiętam, jak syntax uczył mnie e+ na tej mapie i jak grać na spawny
Te godziny na servie z pączkiem i bako.. Potem w szeregach RR - kiedy reaktywacja? ![]()
Pedalka xD
Bako xD dadzio aka blitz pokazał mi kiedyś zdjęcie ze szkoły tego gościa
pominę jego temat żeby legenda nie umarła ![]()
Terror na której ty mapie miałeś stodole xD jak już mówisz o wpisowym od noobkow to czemu nadal nie dostałem przelewu za sprzedanie męczy z is xD
Najfajniej grało mi się ze smerfami. Hefty smurf. A do is czy rr mam mega sentyment. Przywiązałem się do tego kwaka trochę
smurfy to był twój pomysł Piotrze i Janka? To wam wyszło jak i r4e09f - jak dobrze pamiętam to twoja wersja z dodatkami do ftag itp etc. W oryginale było tylko 1v1 grywalne?
Wczoraj postanowiłem grać z akceleracją. O boże ale dziwnie. Do tej pory sens 0.6 i z 50cm na obrót za siebieprzy fovie 85 xD zobaczę co z tego będzie
siema terror ![]()
Teraz pewnie i w stodołę bym nie trafił - więc wracam do korzeni ![]()
@benek, weź mi na priv napisz co tam wiesz o legendzie bako, jestem bardzo ciekawy ![]()
PS. Dziś w PL tłusty czwartek - pozdrawiam Cię, pączek!
PSS. Zagrajmy kiedyś w tego e+, było by miło.
Cześć wszystkim! Ja też tu od czasu do czasu zaglądam. Pozdrowionka ![]()
Hejka. Piszcie wiecej Ciekawych historii z dawnych lat. Z checia poczytam. A jak zdecydujecie cos wiecej pograc to za 1.5 tygodnia z mila checia Wasz pokaram laserkami
![]()
I ja z Khazem też tu wpadamy spojrzeć czy forum dalej dycha
Chyba najwyższy czas znów zainstalować q3, bo overwatch zaczyna wk#rwiać
Echo, może w końcu czas na te piwo w Krakowie, które z Khazem obiecywaliśmy z rok temu xD W marcu można się spotkać.
Dziekuje za zyczenia misie kolorowe

Siema shafcik
pamiętam jaką byłeś lamką, ale po wielu nocach treningu w końcu zacząłeś trafiać w stodołę xddd co prawda z dwóch metrów i dopiero za 10tym razem udało ci się wygrać, no ale wpłaciłeś wpisowe, więc już byłeś gotowy na dojście do RR i lanie tych ciotek z IS