General POLSKI Topic

4292 replies [Last post]
^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture
Re: General POLSKI Topic

tak ladnie zarlo i zdechlo

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

Cycki

yam lasica

Siema Happy
Też bym coś zagrał.
Szukam plusN.cfg co by chociaż z botami postrzelać

twoj fryzjer

ludzie tak długo nie żyją

kszksz
japierdole's picture

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

kszksz
japierdole's picture

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture

zydomasonski spisek
gra ktos dzis?

*WK*MOTARO
Motaro - drugie konto's picture

Ostatnio wzięło mnie na powrót do świata E+. Kużwa po tylu latach nieobecności chyba usunięto moje konto, bo się nie mogę zalogować. Musiałem założyć nowe. Jakby co to jestem Motaro z dawnego klanu *WK*. Tęsknię trochę za tamtymi czasami, ale na serwerach są głównie boty. Rzadko się zdarza człowiek. A najbardziej mnie wkurwia, że na tych wszystkich serwerach są różne cfg, ale nie te za naszych czasów typu plus czy expert. Tylko jakieś gówniane. Brakuje tego. Q3A i mod E+ umarło Sad

bazz
Bazz's picture
*WK*MOTARO wrote:

Ostatnio wzięło mnie na powrót do świata E+. Kużwa po tylu latach nieobecności chyba usunięto moje konto, bo się nie mogę zalogować. Musiałem założyć nowe. Jakby co to jestem Motaro z dawnego klanu *WK*. Tęsknię trochę za tamtymi czasami, ale na serwerach są głównie boty. Rzadko się zdarza człowiek. A najbardziej mnie wkurwia, że na tych wszystkich serwerach są różne cfg, ale nie te za naszych czasów typu plus czy expert. Tylko jakieś gówniane. Brakuje tego. Q3A i mod E+ umarło Sad

Jak większość,przypadkowo komuś się przypomni i sobie wejdzie.Dzisiaj po x latach właśnie z @Ozzy o tym zamieniliśmy słowo,że to były czasy hehe.Jak patrzę,że juz 21 lat temu sie zarejestrowałem to szok.Łatwiej byłoby wrócić gdyby ktoś czasem pykał.

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture

na sexyfragers sie da zmieniac configi i tryby na tdm duel freeze jak cos