- how many quake 3 players E+ still play sometimes
- General POLSKI Topic
- Quake All-stars December 2026 frag night
- DOOM 2 SERVER - UPDATE
- missing graphics in 1++ map
- Steam Q3 Discussion
- xp_enemyHeadModel does not work
- Q3DM3D Duke3d map for Q3
- Help me with selection Defrag maps
- 5let hogy legyen valami mozgás...
General POLSKI Topic
Cześć Panowie
kope lat!
Łukasz, dalej katujesz railem ludzi? ![]()
karam botów
le kurwa, ja juz nawet nie pamietam loginow:P. Ktos chetny na jakis reunion razem pozabijac sie nawzajem czy pozamrazac przy piwku w jakis weekend ? ![]()
Pozdrawiam hazard.
czekaj kurwa hazard to Ty polakiem jestes?
łeb mi zryło teraz, zapamiętałem Cię jako niemca.
toz to gnojek hazard cycek maly
czekaj kurwa hazard to Ty polakiem jestes?
![]()
![]()
łeb mi zryło teraz, zapamiętałem Cię jako niemca.
O ja Cie pierdole, widze skleroza nie boli xD No w sumie po tylu latach nie ma co sie dziwic
Ty juz tak sie nie tlumacz o tym nicku i tak kazdy w e+ wie ze skopiowales :PP nie no zart, na luzie:)
Ja wlasnie q3 ogarnalem z e+ modem, zaraz ide Paczusia na pizde grzac , zapraszamy jak cos ![]()
P.S Ty non toper o tym PC, ja na lapku na kolanach w lozku gram
Pamietaj to nie gra gdzie jakiegos gtxa potrzebujesz ![]()
Stary ja nawet jakbym sobie kupił zaraz laptopa to nawet nie będę miał gdzie grać. Na parterze jak usiądę i zacznę gadać to zbudzę dzieci, oni się budzą nawet jak chrapie i lepy dostaje
Jak żona ma stać nad głową i pierdolic żebym szedł spać to wolę sobie najpierw strych ogarnąć, wygłuszę strop tak że nawet jak będę skakał to nie usłyszą i wtedy przyjdę do gierki. Pewnie dostanę od Was wpierdol na dzień dobry że dwa razy i pożałuje że zachcialo mi się w to bawić.
W ogóle to czajcie motyw, w sobotę już trzeci raz na pszok będę cisnął bo wypierdalam rzeczy wszystkie ze strychu i znalazłem commodore 64. Odłożyłem na bok. Żona spakowała do wora i nie sprawdzałem co w środku. Pojechało w śmieciarce.
Oz kurwa, za commodora wspolczuje, jakbys jeszcze kompletnego mial z monitorem itp itd to z 2000zl od jakiegos kolekcjonera moze bys zagarnal, akurat na Pcka bys mial ![]()
A co do dzieci, kto Ci kazal robic ? Czy nie chcialo sie wyciagac ? Tak czy siak wspolczuje i lacze sie z bolem.... wiem co pisze, sam mam dwie corki no i do tego baba, z 3 kobitami w domu na leb idzie dostac,ale co tam ,my quakeyowicze lubimy adrenaline i wyzwania ![]()
Ale pamietaj, nie sama praca i rodzina czlowiek zyje, taka odskocznia w gry,tymbardziej w oldschoolowe super sprawa..., ajjj jak dobrze ze od jutra weekend 1:)
Tak jak baby potrzebuja dla siebie czasu w spa,paznkocie wlosy czy chuj wie co, tak my poswiecmy ten czas na partyjke na Beer Freezer xD
Dokładnie, ja za bardzo wsiąkłem w tatuśkowanie i straciłem cały wolny czas, tym bardziej że z dubeltówki pyknąłem i se bliźniaki zrobiłem i po prostu przy trójce dzieci jest co robić
Ale dokładnie jak mówisz, prawie deprecha już dopadła i zacząłem robić w końcu coś dla siebie - najpierw próbowałem na ryby znowu jeździć jak kiedyś ale zasypiam i mój mózg ma wyjebane jak śpię że ryba bierze i wędka poszła w pizdu razem z rybą
potem mi się przyśniło jak latałem bo ermap3 i już wiedziałem co robić
brakuje mi tej akcji, żadna inna gra nigdy nie dostarczyła mi takich emocji jak q3.
C64 mam w piwnicy. Korci żeby odpalić i podpiąć do internetu xDŻony, Mężowie, Dzieci - łatwo sobie życie spierdolic ![]()
W sumie to mogę postawić na jakimś hoście serwery z plusem i r4e - o ile są tu gdzieś dostępne D+