General POLSKI Topic

4275 replies [Last post]
khaz'
Clan/TS Moderator
Re: General POLSKI Topic

Cześć Panowie Happy kope lat!
Łukasz, dalej katujesz railem ludzi? Happy

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture

karam botów

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

hazard

le kurwa, ja juz nawet nie pamietam loginow:P. Ktos chetny na jakis reunion razem pozabijac sie nawzajem czy pozamrazac przy piwku w jakis weekend ? Happy
Pozdrawiam hazard.

khaz'
Clan/TS Moderator

czekaj kurwa hazard to Ty polakiem jestes? Big grin Laughing out loud Big grin łeb mi zryło teraz, zapamiętałem Cię jako niemca.

- Mark Twain

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture

toz to gnojek hazard cycek maly

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

hazard
khaz' wrote:

czekaj kurwa hazard to Ty polakiem jestes? Big grin Laughing out loud Big grin łeb mi zryło teraz, zapamiętałem Cię jako niemca.

O ja Cie pierdole, widze skleroza nie boli xD No w sumie po tylu latach nie ma co sie dziwic Tongue Ty juz tak sie nie tlumacz o tym nicku i tak kazdy w e+ wie ze skopiowales :PP nie no zart, na luzie:)
Ja wlasnie q3 ogarnalem z e+ modem, zaraz ide Paczusia na pizde grzac , zapraszamy jak cos Happy
P.S Ty non toper o tym PC, ja na lapku na kolanach w lozku gram Happy Pamietaj to nie gra gdzie jakiegos gtxa potrzebujesz Tongue

khaz'
Clan/TS Moderator

Stary ja nawet jakbym sobie kupił zaraz laptopa to nawet nie będę miał gdzie grać. Na parterze jak usiądę i zacznę gadać to zbudzę dzieci, oni się budzą nawet jak chrapie i lepy dostaje Big grin Jak żona ma stać nad głową i pierdolic żebym szedł spać to wolę sobie najpierw strych ogarnąć, wygłuszę strop tak że nawet jak będę skakał to nie usłyszą i wtedy przyjdę do gierki. Pewnie dostanę od Was wpierdol na dzień dobry że dwa razy i pożałuje że zachcialo mi się w to bawić.
W ogóle to czajcie motyw, w sobotę już trzeci raz na pszok będę cisnął bo wypierdalam rzeczy wszystkie ze strychu i znalazłem commodore 64. Odłożyłem na bok. Żona spakowała do wora i nie sprawdzałem co w środku. Pojechało w śmieciarce.

- Mark Twain

hazard

Oz kurwa, za commodora wspolczuje, jakbys jeszcze kompletnego mial z monitorem itp itd to z 2000zl od jakiegos kolekcjonera moze bys zagarnal, akurat na Pcka bys mial Tongue
A co do dzieci, kto Ci kazal robic ? Czy nie chcialo sie wyciagac ? Tak czy siak wspolczuje i lacze sie z bolem.... wiem co pisze, sam mam dwie corki no i do tego baba, z 3 kobitami w domu na leb idzie dostac,ale co tam ,my quakeyowicze lubimy adrenaline i wyzwania Happy
Ale pamietaj, nie sama praca i rodzina czlowiek zyje, taka odskocznia w gry,tymbardziej w oldschoolowe super sprawa..., ajjj jak dobrze ze od jutra weekend 1:)
Tak jak baby potrzebuja dla siebie czasu w spa,paznkocie wlosy czy chuj wie co, tak my poswiecmy ten czas na partyjke na Beer Freezer xD

khaz'
Clan/TS Moderator

Dokładnie, ja za bardzo wsiąkłem w tatuśkowanie i straciłem cały wolny czas, tym bardziej że z dubeltówki pyknąłem i se bliźniaki zrobiłem i po prostu przy trójce dzieci jest co robić Big grin Ale dokładnie jak mówisz, prawie deprecha już dopadła i zacząłem robić w końcu coś dla siebie - najpierw próbowałem na ryby znowu jeździć jak kiedyś ale zasypiam i mój mózg ma wyjebane jak śpię że ryba bierze i wędka poszła w pizdu razem z rybą Big grin potem mi się przyśniło jak latałem bo ermap3 i już wiedziałem co robić Big grin brakuje mi tej akcji, żadna inna gra nigdy nie dostarczyła mi takich emocji jak q3.

- Mark Twain

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

C64 mam w piwnicy. Korci żeby odpalić i podpiąć do internetu xDŻony, Mężowie, Dzieci - łatwo sobie życie spierdolic Tongue
W sumie to mogę postawić na jakimś hoście serwery z plusem i r4e - o ile są tu gdzieś dostępne D+