- how many quake 3 players E+ still play sometimes
- General POLSKI Topic
- Quake 3 Weapons Configs Library
- Quake All-stars December 2026 frag night
- DOOM 2 SERVER - UPDATE
- missing graphics in 1++ map
- Steam Q3 Discussion
- xp_enemyHeadModel does not work
- Q3DM3D Duke3d map for Q3
- Help me with selection Defrag maps
General POLSKI Topic
Lo Panie, no Tego Pana to ja sie nie spodziewalem
Milo, zajebiscie ze jednak jako tako _starzy mlodzi_ wyjadacze jeszcze jakis sentyment do tych wielu godzin spedzonych na tsie, w queju maja ![]()
Beniu a Ty jeszcze cos , na jakies weekendowe team vs team , przy piwku na hmm nie wiem czy ts jeszcze istnieje, ale jak nie to zawszcze discord jest:P czy tak tylko zerkasz ?![]()
A co do zycia, ale szczerze co by bylo gdyby nie te Zony i Dzieci ... za nudno by bylo
Tak to zawsze ktos Cie powkurwia, z kasy ojebie, obrazi sie o byle co...ale koniec koncow, .... ahh co to by bez nich bylo ![]()
Gralismy w queake jako dzieci, a teraz kazdy, rodziny , domy, kredyty, problemy inne niz wstac i wlaczyc kompa... Moze pora tak wrocic z 15 lat wstecz, chociaz na chwile
??Panowie kurwa trzeba sie na piwko spotkac: ) Jak khaz nie ma warunkow do grania, to moze chociaz go baba do pubu wypusci ![]()
Zaglądam tu czasem w przerwie od skrolowania.Nie gram prawie w nic - ale jak coś jednak włączę to zawsze akceleracja na 0 i lowsens - Tydzień temu wyrzuciłem swoją podkładkę razera goliathusa xD Troche lat wytrzymała. A ileż to roboty żeby quaka 3 z e+ włączyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)Piwko? Gdzie i o której
Ja mialem steelseries 5L, hmm mialem ? Stary nie uwierzysz ale do dzisiaj mam! Ona ma juz no tak dobre 15 Lat, uzywana na biezaca, od dolu kleik juz zszedl, peknieta po szerokosci w jednym miejscu, troche pozdzierana od wierzchu, ale czy daje rade? DAJE!uzywam caly czas? UZYWAM, a jaki kurwa sentyment i nostalgia ahhh, nie ma opcji , nie wyrzuce ![]()
Piwko ? W realu troche bedzie ciezej sie pewnie spotkac, ale moze jakis discord )przy nie wiem jutrze,sobocie ? jakby jeszcze dalo rade przy tym pare rundek zagrac , to juz w ogole kosmos ![]()
On-Line dla mnie żaden problem ;-)To może jutro w międzyczasie w robocie wyrzeźbie jakiś serwerek z E+
Wchodze w to, wyczaruj jeszcze jakis server zeby pogadac, pomoglbym ale wybacz kompletnie sie na tym nie znam.
Ja jutro tez jakos po robocie bede ok 15 w domu, takze jak najbrdziej czekam za wytycznymi ![]()
@khaz, my to chyba bylismy jakos blisko wczesniej, za chuja nie pamietam ale tekst _dzieki za zyczenia rowniez przez telefon_ cos chyba znacza xD, ogarnij : https://www.excessiveplus.net/forums/thread/frag-pedofiles-hazard?page=1
P.S. Ozeniles sie z Ravenna ? bo Ona caly czas w sygnie pala do Ciebie miloscia, no to by bylo cos pieknego ![]()

Kryste Panie D: to coś miało 60+ ACC D+
slabiutko hehe
Wybacz Pączuś, estrogen mi podskoczył.Co do voice chatu to discord jest chyba naturalnym następca TimSpika czy innych IRCów. Może tam zrobić jakiś serwer ala Generał Polski Topić?
Ojej jak tu aktywnie!
Dajcie jakieś dobre cfg na start, zapomniałem komend ![]()