General POLSKI Topic
Ale jazda
normalnie q3 w slow motion.
Dobre na trening
Odpalasz /devmap q3dm17
/timescale 2
/g_speeed 500Grasz z Mr Gauntlet(nightmare) przez 7min
Potem wrcasz do podstawowych ustawień/timescale 1/g_speed 350
i grasz i wszystko jest jakby w slowmotion i masz 100% ACC z Raila ;)Długi trzeba grać żeby się przyzwyczaić, że to normalna prędkość ![]()
to rozumiem
zrobione proszę o ts kanał ![]()
czyli jednak się nie nadaje powodzenia
Kacie dawaj do mnie (jeśli nie jesteś uprzedzony przez te śmieszne czitki). Ja tam biorę to for fun, to nie ekstra liga ![]()
Oooo Krzysiu czyli jednak się łapiesz na ten event? Fajnie!
Ale zapomnij ze dostaniesz raila w łapy, sam dopilnuję żebyś nawet na niego nie spojrzał
No, chyba, że chcesz grać w moim teamie to wtedy Ci załatwię parę sztuk... ![]()
Oooo Krzysiu czyli jednak się łapiesz na ten event? Fajnie!
Ale zapomnij ze dostaniesz raila w łapy, sam dopilnuję żebyś nawet na niego nie spojrzał
No, chyba, że chcesz grać w moim teamie to wtedy Ci załatwię parę sztuk...
Haha Huberciku, w zasadzie mam za sobą tylko kilkanaście duelków, parę FFAczków i TDMek, ale lubię all weapons i nie traktuję tego tak 'poważnie', jak insta, więc czemu nie
A z tym railem to bardzo chętnie spotkam się z Tobą w miejscu jego zbierania, ale w przeciwnej drużynie, mimo, iż liczę się z łomocikiem, a nuż może się uda
moze zakopmy topor wojenny i stworzmy nowy clan vanilla
ja cos tam potrafie grac... ale za to mam fajna nazwe dla klanu xd wchodzisz ?
Jaka to nazwa?
(ty, ale bez przypału prsz xd) No ja generalnie też coś tam gram, rewelacji tak jak mówię nie ma, nie mam praktyki jakoby takowej i doświadczenia, ale to fajna sprawa. Gram to 4fun. Więc jak tam chcecie ![]()
serce sie kraje
mnie to ryba z kim grać ale też jakoś szczególnie dobry w tym nie jestem ![]()
pfff 3 godziny i ts + clandb ogarniety xd
w clandb widnieje 302 wpisy zbanowane xd lubie banowac
teraz zeby bylo jasne, nie sapac jak komus "zajebisty" team usunalem, bo nie usunalem tylko zbanowalem, a co zbanowane mozna odbanowac...
a to co jest w kategorii "INACTIVE" pojdzie do kosza za rowny miesiac od teraz... i pierdoli mnie to czy jest to legendarny klan sprzed 10 lat czy wczorajszy team, jest inactive i go wyjebie jak nie bedzie zadnego odzewui wiecie ze to zrobie
---> to sie rowniez tyczy DS bazz
ogarnij klanik albo poleci niestety
dzieki za info ale clan leader powinien to ogarnac a,ze spierdolil to raczej pm do ufasa,mnie sprawy e+ forum nie interesuja bo sa tu w wieskzosci same dupolizy. Aaaa i nie gram w zadnym klanie,moj tag z forum mogl Cie zmylic,dawno go nie zmienialem.

vanilla to katorga na poczatku, pozniej jak zalapiesz o co chodzi, to czysta frajda... Kazdy ruch, kazdy frag, spierdalanie z flaga na zlamanie karku, albo zabicie przeciwnika rakieta w ryj ulamek sekundy przed zdobyciem punktu. Wpadaj w niedziele
@echo
edytuj ffsquad w clandb i zaznacz vanilla ;p ... dodam wam ts jak bede w domu.