General POLSKI Topic
No piatek.. ! Aura sprzyja więc ja się ze znajomymi na łono natury wybieram. Leżak, piwko i grill :] Znajoma myśli że jej płot pomalujemy.. xD To się zdziwi.. ![]()
To w jakim Banku robisz wpadne do ciebie może po jakiś kredyt ![]()
No piatek.. ! Aura sprzyja więc ja się ze znajomymi na łono natury wybieram. Leżak, piwko i grill :] Znajoma myśli że jej płot pomalujemy.. xD To się zdziwi..
Dobrej zabawy Koszmicie
Ja to dzisiaj miałem jechać do Augustowa na weekend ale jednak muszę zostać w domu i remontować dalej warsztat bo w następnym tygodniu kolejna maszyna przyjedzie a posadzki dalej nie ma. Nawet odpocząć se nie można ![]()
A ja zaraz będę leciał do naszego pięknego kraju w celu sprawdzenia jakości polskiej wódki ;]
wracasz do ojczyzny ! tak jakby
a ja sobie smażę frytki ![]()
Tylko na weekend, wez wyślij albo coś?
@zarzyn Świetnie by było, hehe... Nie będę robił darmowej reklamy - za male premie płacą hehe Tak jak pisałem, jest to mój czwarty bank. W swojej "karierze" robiłem (...) qrczaczki jak zacząłem wymieniiać, to mi z cztery wersy txt wyszly lol w skrócie nie robiłem faktoringu i dużych firm (obrót pow. miliona). Więc keśli faktycznie masz sprawę, to napisz mi na privie co potrzebujesz albo jakie masz wątpliwości - spróbuję doradzić jal dobremu kumplowi...
Sorry, spermy nie dostaniesz lol
@koszi No to ładnie hehe Ja nie mam jak się wymigać i jutro łopatą macham - po budowie strasznie tarasik się zapuścił, ale piwko powinnp być
Augustów- ehhhhhh wspomnienia z liceum i wakacji wróciły. Ja nie płaczę tylko oczy mi się pocą hehe 20 kilka minut od Suwałk i dlaczego tych wypadów nie doceniałem? - było minęło, jest co wspominać... @Khaz'ik teraz zrobiłbym wszystko żeby móc choć na chwilę się tam wyrwać
Może w Boże Ciało dadzą wolne, to se stanę po drodze do Księstwa Suwalskiego hehe
@Dynio Udanego tripa, tylko z desperacji nie kupuj ciepłej Starogardzkiej albo Balsamu Pomorskiego
Zdróweczko i żeby Tobie się dłużył ten weekend
@Peaceman
na smartphonie wygląda nawet, nawet... to zaskoczyłeś, przynajmniej mnie
na ramieniu powinien spoko wyglądać. Obczaję jeszcze raz na spokojnie na kompie... Czekamy na fotkę po zabiegu ![]()
oby majowka sie szybko skonczyla bo nie wytrzymie d:b
oby majowka sie szybko skonczyla bo nie wytrzymie d:b
"A po czemu...?"

... spermy xd po znajomosci dostaniesz na wynos xd
@laki : wzor wybralem i sam ztuningowalem w paint'cie, w sumie ten sam typ co twoj avatar
zawsze chcialem cos typu ying-yang.