General POLSKI Topic
Też kiedyś lubiłem Ciechany ale zdarzyło mi się 2 razy zepsute mimo że jeszcze nie przeterminowane i straciłem zaufanie. Może jakiś problem z kapslowaniem.. Miodowe pewnie się rzadziej psuje bo słodkie, moje było pszeniczne. Z miodowych najlepsze jakie ostatnio piłem to Trybunał. Jeżeli lubisz miodowe to polecam.
[img]javascript:nicImTemp();[/img]
Dwa absolutne polskie klasyki youtuba:
Forfitera wszyscy na pewno już znają ale czasem dobrze sobie przypomnieć:
I ona tańczy dla mnie z tańczącym van Dammem (mistrzowski montaż moim zdaniem), może ktos jeszcze nie widział ![]()
500 Internal Server Error
MIASTA DWA ''ELEMENT'' ft. G2E(TEWU)
YO!
Siema ![]()
Fajnie, że jest polski topic.
Może Polacy mi pomogą?
Nie wiem jak ustawić grę tylko na railguna i multijump? Pomoże ktoś?
Czytałem i ściągałem wszystko co się da, ale udało mi się ustawić tylko railgun only i to na osp, a nie na excessive plus...
HELP! ![]()
/ już dałem radę. Zainstalowałem starą wersję excessive Plusa i tam wiedziałem jak się to włącza ![]()
Terror, po co zaczepiasz tego muzuoszołoma? Znowu zasra poł forum swoim bełkotem. D:
Terror, po co zaczepiasz tego muzuoszołoma? Znowu zasra poł forum swoim bełkotem. D:
Za późno madi - "walnij w stół a nożyce się odezwą" a w jego przypadku, to jakiś elektryczny SEKATOR hehe Szkoda życia żeby tak wszystko brać na serio i "moderować" wypowiedzi innych... Dobrze, że się nie dałem Wam podpuścić i wszcząć z nim polemikę, to byłaby jakaś maskara ![]()
@koszmit - dobre przypomnienie, przy okazji świetna nazwa na clan "forfiter" echo
...
Aaa i ten Jean Claud "SZPAGAT" van Damme, to rozwalił mnie do rozpuchu - ludzie to mają wyobraźnię... hehe dzięki ![]()
Aby poniedziałek szybko zleciał
tymczasem
laki nie lubi draki

dzieki, jak gdzies znajde to na bank wezme paro-paka xd a miodowe lubie wszystko, wlasnie wjebalem ciacho miodowe xd jutro sobie jacka danielsa miodowego kupie xd miod zastepuje mi slodycze, a w szczegolosci czekolade. Mam uczulenie, od paru lat czekolady nie smakowalem :E