General POLSKI Topic
Lokacja quake/quake III arena/excessiveplus w tym katalogu z tego co pamietam znajduje sie plik "server" odpal go ;]
Witać, witać
Dynio jak tam po weselichu? Udałosie? ![]()
No motyla noga, nosz qqqqqrcze pióro… Przedwczoraj dostałem esa, że mogę odebrać smartphona z serwisu (pomimo naładowanej baterii sam się wyłączał) - wymienili płytę główną, baterii nie bo minęło 12 miechów, OK. żaden koszt bo chodzą po około 30 ciaków.
Ucieszyłłem się, bo miało to potrwać jeszcze 1 tydzień. Udało mi się nawet zdążyć odebrać fona przed zamknięciem salonu - tuż przed 20stą) … Jeszcze kupiłem kilka piwek i do domu. Po odfajkowaniu domowych obowiązków, siadam w końcu , odpalam „zółwia”. Pięknie się włączył jak ta lala, chcę go odblokować i… nie chu chu Walę tym paluchem po ekranie – nie działa. Dzwonię na infolinię czy jaki tam Hot Line. Mówią, że pewnie przy wymianie płyty czegoś nie podłączyli i mam znowu go oddać… Gaaaaaaaad demyyt!!!
To se jeszcze ode mnie odpoczniecie…. Hehe XD na elitez.eu też ![]()
Mam dylemata
Dzisiaj mam wolny wieczór (żona w Kraku, syn ok. 20 idzie spaćku) i nie wiem czy zagrać w kłeja czy oglądnąć mecz naszej reprezentacyi ??? ![]()
- Ostatnio grałem… oO (http://www.gametracker.com/laki_luzer) w marcu!? i jestem na głodzie… Pograłbym sobie nawet jeśli bym ciągle dostawał młócki lol
- Meczyk? Marana ta nasza gra już od ładnych kilku lat… Ale zawsze im kibicuję na dobre i na złe…
Nie zależnie od wyboru pifffko będzie i się troszkę nadupcę, a co tam hehe..
PS. Żeby ten post, jak na mnie, nie był za krótkawy
, to mam zagdakę
Skąd jest ten cytat: „„[..] Ale nie ma ziemnioka, jest tylko mroźna zima, halucynacja z niedożywienia i śmierć… […]”
Podpowiem, że z dowcipów – a podoba mi się ten cyatat, bo zamiast ziemnioka można wstawić wszystko XD
Ja ostatnio wstawiam „[…]Ale nie ma czasu na kłeja […]”
Tymczasem
laki
"kochać" kłejka ;P weekend pod namiotem z dziczyzna i "złotym alkoholowym deszczem" cokolwiek by to nie znaczyło - haters gonna hate xd
buaha mzi jednak czit xd
ale wstyd

no ja pierdole remis z Mołdawią D:
no ja pierdole remis z Mołdawią D:
Nic nowego...
„„[..] Ale nie wygraliśmy z Mołdawią i klawitura mi padła w PC, i nie za grałem po ludzku w Q3, jest tylko mroźna zima, halucynacja z niedożywienia i śmierć… […]”

i jeszcze jutro "szkolenie napadowe" w tyrce... ehhhhhh
EDIT: Gdyby wykorzystali 1/4 sytuacji z pierwszej połowy, to nie byłoby tematu i wszyscy by mówili, że "spacerkiem zrobil swoje..." taki sport.

ololo piwo się skończyło ![]()
[...]
wrote:
Hope that you will ban all elitez lag-chit users and jado
@zarzyn Wiem, że dla Ciebie i MZI nie sa teraz, hmm jakt to napisać, chyba "łatwe" chwile, ale jak mam to zinterpretować bo serio nie kumam...? Pomijając jado, bo to dla mnie wogle o co kaman?
Nie wiem skąd skull wziął ten twój cytat, ale fajnie by było gdybyś mi napisał co masz na myśli
Dzięki ![]()
laki
Zarzyn, możesz przybliżyć historię Jado?
Tak się składa, że to mój dobry kolega z Vanilli i gramy ze sobą od ponad 4 lat. Co za bieda się działa, że chciałbyś mu bana wlepić?

buaha mzi jednak czit xd
ale wstyd