General POLSKI Topic
wątpię w te twoje 9/10 nagraj mi demko, ale na q3 nie na ql bo nie mam i nie chce instalować, a jak nie wiesz do czego na reile się przydaje to pewnie dlatego tak kaleczysz
b2r na same raile też jest dobre. Wskakujesz sobie na raila po respawnie i kosisz typa wychodzącego z plasmy na 2nd floor. Nie raz mi to pomogło.
@terror
rr z fizą vq3? Fajnie, ale to tak jakbyś zrobił qlinsta z itemami?
PS Fala - deeefraaag
Defrag?
Ktoś chętny do grania ze mną i Blitzem? Gramy niemal codziennie, a w grupie raźniej. Rywalizacja kto ma lepszy czas i ciągła presja, żeby tylko kogoś pobić czasem i się pośmiać, że lamka jest itd. itp..
Jak chceta moje GG to piszta PM'a śmiało.
jak mnie nauczycie to z checia zagram dadziosan i khazzarsan majOM gadugady do mnie jak co potrzeba
nigdy defraga nie gralem
Skończcie z tym gadu-gadu badziewiem. Na e+ większość ludzi ma MSNa, polacy przyzwyczajeni przez lata do GG, ruscy do ICQ, Mr używa tylko irca z tego co mi Dadzio powiedział a teraz jeszcze MSN do skypa się przenosi. Postuluję żeby zacząć zgodnie używać skypa. Ja juz przeniosłem swoje konto MSN do skypa, gg i icq odinstalowałem. Na gg czasem się ze strony loguję tylko.. 4 komunikatory żeby się z ludźmi wszystkimi porozumiec to trochę za dużo.. Co wy na to?

wrote:
na r2duel byl taki conf jak i na starym rail4evernie chce mi sie wykupić znowu go dla tego ukrainca co siedzi na środku mapy i czeka
chyba że karmel da mi Good price
asphyx dał gut price, ja go tylko uruchomiłem i oto jest:
r2'-Duel
Drogi Koszmicie,
Zapomniałeś o dwóch komunikatorach jeszcze jakim jest czat na facebooku i czat na e+.net
GG jest mi potrzebne nie ze względu na kontakt z ludźmi z e+, ale wielu moich znajomych z podwórka używa go i nie raz spontanicznie wypadamy na piwo w plenerze.
Sam nie używam już MSN-a [osobiście ten skrót tłumaczę jako Mess-enger], ponieważ dziennie dostawać zacząłem po 10 spamu zaproszeń do znajomych od różnych botów i przestał mi się podobać wygląd MSN-a. Z ciekawości przeniosę go na Skype i zobaczę jak śmiga. Jeżeli niczym się nie różni to wywalę go na zbity ryj razem ze Skypem.
Gdybym miał Wam wszystkim narzucić jakieś wspólne używanie jednego komunikatora na e+ bez wątpienia byłoby to IRC. Sam też go posiadam ze względu na to, że przestałem grać w dobrym klanie na QL, który używał właśnie tego kanału to przestałem używać IRC. Bardzo chętnie bym wrócił do niego, żeby było tam więcej osób.
na ql b2r robie 9/10
a na cpma 1/10
zreszta czasem robie ale sie nie oplaca bo po co na e+ ?
ale moze cos mnie ominelo xddd
na e+ zalezy od cfg ale jakbym pocwiczyl 5 minut to zrobie z palcem w dupie
wez 10 najlepszych graczy z e+ ciekawe ktory zrobi b2r ? chocby ultima ? watpie
zreszta b2r sie robi nie dla PICU tylko, zeby zajebac raila bez biegania do okola
taki taktyczny myk, na raile nie ma sensu, bo po co tam stac ? a raila i tak juz masz
a na plusN
bez komentarza
fala jak zwykle sceptycznie nastawiony do calego swiata
upierdol sobie lewa stope to bedziesz wstawal zawsze prawa noga xd niech to bedzie motto na przyszly tydzien