General POLSKI Topic
wrote:
Tak ogólnie, to nie widziałbym nikogo lepszego na lidera PL jak Koszmit, więc jeżeli jesteś chętny to pałeczka może mogłaby być przekazana Tobie.wrote:
Gdyby wystawić taką przykładową szybko wymyśloną
przeze mnie czwórkę [zydek, ultima, koszmit, blitz] mogliby roznieść
każdą inną reprezentację w drobny mak.O kurde, aleś mi przysłodził
Zapomniałem skomentować.. Dzięki, dzięki ale chyba trochę przesadziłeś
![]()
Nie chodzi o to, żeby skomplementować kogoś ale spoko ![]()
Po prostu jesteś teraz ostrym kozakiem tutaj i jakbym miał robić TOP 5 polskich graczy to byś był na drugiej albo trzeciej pozycji.
Kto ma jakieś wątpliwości to odsyłam do obejrzenia demek Koszmita z CTF cupa.
_= edit:
a co do wsadzenia Cie na lidera to faktycznie, nie widzę lepszych kandydatów. Wykazałeś się już nie jeden raz w c4 i parę razy w BAC więc wiem, że można na Ciebie liczyć w tych sprawach.
każda rewolucja się przyda przecież połowa tego teamu nie gra
powodzenia!
każda rewolucja się przyda przecież połowa tego teamu nie gra
powodzenia!
ale ty będziesz ![]()
bo ojczyzna ciebie wzywa
Tydzień? No proszę...
Kilka godzin a właśnie PL team idzie grać FW.
to fajnie ze ida grac, bo ja na przyklad nic o tym nie wiem ze graja a jestem w tym teamie :asd
wrote:
każda rewolucja się przyda przecież połowa tego teamu nie grapowodzenia!
ale ty będziesz
bo ojczyzna ciebie wzywa
Jak trza będzie to pomogę ![]()
wrote:
Tydzień? No proszę...Kilka godzin a właśnie PL team idzie grać FW.
to fajnie ze ida grac, bo ja na przyklad nic o tym nie wiem ze graja a jestem w tym teamie :asd
O kurwde, faktycznie
Jakimś cudem zauważyłem Cię tylko w iPL.
nie wiem czy wiesz ze xed chce byc nowy liderem teamu, czy z nim rozmawiales? na forum prv padla taka propozycja i na to wyglada ze bedzie nowym capitanem*
wrote:
Tak ogólnie, to nie widziałbym nikogo lepszego na lidera PL jak Koszmit, więc jeżeli jesteś chętny to pałeczka może mogłaby być przekazana Tobie.wrote:
Gdyby wystawić taką przykładową szybko wymyśloną
przeze mnie czwórkę [zydek, ultima, koszmit, blitz] mogliby roznieść
każdą inną reprezentację w drobny mak.O kurde, aleś mi przysłodził
Zapomniałem skomentować.. Dzięki, dzięki ale chyba trochę przesadziłeś
i tak ja bym był najlepszym liderem, przykro mi ![]()
Czekam na niego cały dzień na MSN aż będzie online, zapomniałem z nim porozmawiać podczas FW.
Jeżeli jednak Xed chce przejąć team to naprawdę fajnie. Przynajmniej będzie coś się działo.
Rozmawiałem z kilkoma osobami i Fate właśnie powiedział, że najlepiej jak pogadam z Xedem jeszcze. Jest to pewne, że będzie? Jak tak to muszę odwołać to, co napisałem do Ascariego.