General POLSKI Topic
wrote:
dobra panowie no nie kłóćcie się tak bardzo!
hehe, żart :PPa tak poważnie mam pytanie, tylko bez beki, co sobie mogę jeszcze 'podrasowac' w moim configu oprócz wielkości i koloru celownika oraz modelu przeciwnika, żeby grało mi się przyjemniej (czytaj: żebym naq*wiał fraghi jak nieopamiętany), bo w zasadzie to zdenerwowałem się jak dostałem baty od pewnego ukraińskiego gracza (mniejsza o kogo idzie), którego, jeszcze kilka tyogdni temu z palcem w dupie fragowałem jak chciałem, a teraz to on mnie jedzie jak starą habetę!
pare przydatnych komend
xp_delagWeapons "15"
xp_crosshairColor "3"
cg_crosshairhealth "0"
cg_crosshairsize "22"
cg_crosshairPulse "0"
cg_noprojectiletrail "1"
r_drawSun "0"
cg_drawGun "1"
cg_drawrewards "0"
cg_gibs "0"
cg_shadows "1"
com_blood "1"
xp_corpse "4"
xp_drawNotify "3"
xp_drawClientNum "5"
xp_noParticles "1"
cg_marks "0"
r_dynamiclight "0"
cg_brassTime "0"
cg_draw3dIcons "0"
cg_simpleItems "1"
xp_drawWeaponSelect "0"
cg_oldRail "1"
cg_railtrailtime "300"
r_railSegmentLength "0"
r_railCoreWidth "2"
r_railWidth "0"
cg_scorePlums "0"
r_fastsky "0"
cg_centertime "0"
r_noportals "0"
xp_noBlink "1"
xp_noSnow "1"
cg_draw2D "1"
cg_drawTeamOverlay "1"
cg_drawattacker "0"
cg_trueLightning "1"
xp_noBobbing "7"
cg_runpitch "0"
cg_runroll "0"
cg_bobup "0"
cg_bobpitch "0"
cg_bobroll "0"takie tam, jak nie wiesz co do czego to google
jeszcze q3_wall 1 ;D
tez ide o zaklad ze by nam wjebali jak bym gral ja ;D pare osob u nas by ogarnelo pewnie udziwnione dla mnie cfg
Igrasz ze złem w tym momencie.. że tak powiem nie wołaj wilka z lasu ;p
@terror
cg_drawGun "1" - mam mieszane uczucia, co do przydatności tej komendy, a bardziej wartości. "0" jest raczej lepsza.. Ta broń nie odstaje tak i nie zasłania.. Ja od zawsze cisnę na 0. Ale jak to lubi ![]()
Tak gramy bananarail i na tym cfg chcialbym grać - przynajmniej pierwszego wara
. Na Qlinsta z czasem może też,. ale obecnie przynajmniej ja niejestem gotowy , bo gralem moze z 4 razy po kilka mapek ...
Jeśli te pare osób od Ciebie i ty chce do końca znienawidzić ten cgf (banana) to z chcęcią zagramy
Hehe Benedykt tego kolesia do tańca z gwiazdami powinni wziąść ![]()
wrote:
jak qlinsta my chetnie zagramy cw ;Doni graja banana rail, i ide o zakład ze by wam wklepali
:_) watpie
nowy klan nie ma szans . mowie to prywatnie i jako pasjonat kazdego rail cfg/ Pewne z nich bazują na wiekszym szczesciu niz tylko na umiejetnosciach ale mi to prywatnie nie robi az takiej duzej różnicy,
Tak gramy bananarail i na tym cfg chcialbym grać - przynajmniej pierwszego wara
. Na Qlinsta z czasem może też,. ale obecnie przynajmniej ja niejestem gotowy , bo gralem moze z 4 razy po kilka mapek ...
Zapewne z HiszY jesteście ![]()
Tutaj jest może ze 3-4 klany, które grają tego tupolewa (czyt. banana), chociaż mogę się mylić, bo nie śledzę ich rozgrywek, aczkolwiek zachęcam jak najprędzej do przymierzania się w qlinsta, bo jeden cup się właśnie kończy, ale następny wychodzi lada moment ![]()
Może zagrajmy jakieś FW?
Jak można się z wami skontaktować inaczej? Jakąś stronkę posiadacie może, czy coś?
banananana nana anana jak i te plusN-y itp - to jest ta napierdalanko-skakanka po ścianach połączone z unikaniem kontaktu z ziemią, a w międzyczasie nawalanie z 10 broni naraz?
ja nie bardzo lubie coś takiego, ja lubie cos spokojniejszego, wolniejszego, jakiś kulturalny ctfik lub ffa również kulinsta jest qll
zapomniałem napisać punete mojego posta jest taka:
jeżeli gracie na tych configach to qlinste ogarniecie spokojnie ![]()
Zarzyn to , że nowy nieznaczy chyba że odrazu jest skazany na porażkę - nie wiem z kąd Ci to wgl do głowy przyszło .
Clan nowy , a członków jak narazie jest trójka zarejestrowanych ( ze mną włącznie ) i jeden nie . Co lepsze tak naprawde ja i drugi koleś coś tam "ogarniamy" bo trzecim członkiem jest dziewczyna która jak ma dobry dzień to zagra dobrze ...
Ale uwierz mi z tym kolesiem gramy już dlugo na jednym servie i potrafimy się uzupełniać chociaż tak naprawdę nigdy razem nie trenowaliśmy .
MZI daj mi narazie czas bo musze ogarnąć jeszcze dużoooo rzeczy nim bede mógł nawet zagrać for fun i się nie wkurzyć w przypadku przegranej
Echooo - bfg i gl do odbijania się , a rail zwyczajnie do ubicia
...
Jeszcze wracając do Zarzyna - nie będe Ci wmawiał bo ty swoje pewnie wiesz , ale ja uważam wręcz odwrotnie , że na takim cfg, skill ( celność ) dużo znaczy i co jeszcze jest złotą zdolnością to refleks - a zilustruje Ci to tak - W co by Ci było łatwiej trafić na polowaniu - w zwierze znajdujące się na ziemi , czy w latajacego ptaka ??
.
@ARES
Jak ogarniesz coś tam, to daj znać na PM ![]()
Powodzenia ![]()
wbrew pozorom, 'plus' jest prosty. dlatego np K[] wdupcali na CA, a chyba kazdy jeden gracz plusa nie grajacy cpm czy vq3 wdupia na fizyce vq. screenami juz pewnie nikt nie dysponuje ![]()
przestrzen na mapach jest mocno ograniczona, przez co zdjecie zawodnika na koncu jego bfg slajdu jest banalne, jak zna sie mape. niech sie jeszcze przypadkiem zatrzyma na scianie ;D albo trafi na kogos z gauntletem. ciezej juz chyba zdjac kogos dobrze ruszajacego siena boki na platformie na dm17 ![]()
nie mam na celu zaczynac dyskusji co jest lepsze fajniejsze skillowe. moim zdaniem, jesli chodzi o raile, najbardziej optymalnym i jednoczesnie wymagajacym konfigiem byl konfig z serwera zone rail. dalej postawilbym rr z armorami, qlinsta i r4e na koniec
banana niestety miejsce 5 ![]()