Client Setup & Configuration Help

TopicRepliessort iconViewsCreatedLast reply
Need help with xp_aspectRatio
2
1857 by FranK
25.09.2011 - 14:46
by FranK
25.09.2011 - 18:13
Q3 after small resolution become dark map???
2
1451 by AnyoneSays
06.03.2011 - 12:20
by AnyoneSays
06.03.2011 - 17:20
[Resolved] Need Help With Grapple
2
1286 by negev
02.02.2011 - 06:28
by negev
02.02.2011 - 18:52
{Resolved]help
2
1117 by j
26.01.2011 - 22:32
by eu.jeff
27.01.2011 - 16:52
cant enter many servers get awaiting challenge
2
1228 by mago**
12.01.2011 - 14:39
by ^t
12.01.2011 - 15:46
Quake 3 doesnt load after pointrelease 1.32
2
2089 by Gnom
24.10.2010 - 16:49
by Gnom
24.10.2010 - 18:11
2.1a and mac os x
2
976 by ANDROid
08.10.2010 - 16:44
by ZAXTOR<.|.>EDS
08.10.2010 - 17:27
question : xp_corpse ?
2
1760 by outofhere!
26.08.2010 - 12:37
by outofhere!
26.08.2010 - 12:51
[solved] Client GUID
2
934 by BOZO
21.06.2010 - 17:50
by BOZO
22.06.2010 - 16:08
[solved] Quake 3 Client Download
2
1500 by khaz'
18.06.2010 - 13:58
by khaz'
18.06.2010 - 15:23
[Solved] Screenshots and Demos not being saved
2
917 by *ZMB*SEEBZ*
01.06.2010 - 10:00
by *ZMB*SEEBZ*
01.06.2010 - 12:47
a little question.
2
940 by eXtremely'visible!
04.05.2010 - 22:28
by eXtremely'visible!
05.05.2010 - 07:31
q3 setup =\
2
1074 by CSM> >HOLLOW
04.04.2010 - 15:55
by mistress
04.04.2010 - 16:08
monitor 24" and ati graphic card
2
916 by HYPER'HARDCORE
05.03.2010 - 15:16
by Nag!Out
06.03.2010 - 16:22
How...Quake and ts under ubuntu 9.10?
2
863 by CHARRUA
06.01.2010 - 11:52
by CHARRUA
11.01.2010 - 09:35
cfg
2
1097 by Nag!Out
25.12.2009 - 13:31
by EVOL.IZNOGOUD
29.12.2009 - 00:17
Strange Problem with clan db
2
810 by CHARRUA
20.12.2009 - 09:20
by CHARRUA
02.01.2010 - 17:19
halp! screen problem
2
913 by DRAKEDOGGY
22.10.2009 - 22:09
by DRAKEDOGGY
22.10.2009 - 22:14
qname isnt working
2
794 by P _|¯ IP _|¯ I
09.09.2009 - 12:28
by GG
21.09.2009 - 15:35
sens in 1.04
2
778 by xDD LoL AndyRocket)))
30.08.2009 - 12:01
by ^[Evil]Monkey
31.08.2009 - 15:40
"could not parse server settings"
2
1282 by odin [EN]
05.07.2009 - 18:54
by odin [EN]
05.07.2009 - 20:39
ftp server for maps
2
1787 by orx
12.04.2009 - 18:33
by orx
12.04.2009 - 20:07
General Error
2
874 by Nag!Out
26.02.2009 - 20:40
by *ZMB*ORBY*
27.02.2009 - 09:44
Mouse doesn´t work when I start E+
2
777 by |¯Lone Starr_|
27.01.2009 - 20:58
by .
02.02.2009 - 13:08
mouserateswitch under windows xp sp3
2
860 by -C4-SCHORSCH
22.01.2009 - 00:47
by -C4-SCHORSCH
22.01.2009 - 19:16
No New Posts
No New Posts
New Posts
New Posts
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Sticky Thread
Sticky Thread
Locked Thread
Locked Thread
Syndicate content