General POLSKI Topic
EDIT:hmm obczailem tez noobroom.com (od khaza) i przyznaje, ze jestem w szoku.Szybka rejestracja i setki filmow za friko, a streaming zapierdala jak ta lala. Mozna nawet sciagac w 1080p tylko, ze wtedy to juz trzeba placic za konto premium, ale chyba sie skusze, bo widze ze warto.
http://www.excessiveplus.net/forums/thread/general-polski-topic?page=326#comment-439287
ZDRAJCO! A MIAŁEM CIĘ ZA PRZYJACIELA A TY KHAZA WOLISZ ;'( <SELFKILL>
EDIT:hmm obczailem tez noobroom.com (od khaza)
Pierwsze słyszę o takiej stronie ale mniejsza; Cieszę się, że wolisz mnie od Benysława. Dziękuję serdecznie za ten miły gest, i stawiam śmiałą tezę, że możemy zostać jeszcze najlepszymi przyjaciółmi 4EVER na e+ ![]()
Beniu:

Zagadka ta jest przyzwoita , ma to Książę Jezuita , ma generał Starościna i na "D" to się zaczyna , z czterech liter to się składa , chłopiec często w spodnie wkłada , panny myją to starannie raz w miednicy , a raz w wannie , panny dobrze pielęgnują , czasem chłopcu ofiarują , czasem swędzi , ale z rzadka , salonowa to zagadka.
Myślałem, że tyłek ale na D to Dłoń chyba
Myślałem, że tyłek ale na D to Dłoń chyba
chyba trafiłeś ![]()
ja pomyślałem, że odpowiedx to dupa
na cztery litery DOWN .??
na cztery litery DOWN .??
Dłoń tak.

wg mnie stary batman byl lepszy
swietny joker, swietna kobieta kot i swietny czlowiek pingwin, ale przede wszystkim swietne gotham, te gotyckie budynki, mrok, tajemniczosc.Batman nolana to dla mnie tylko swietna rola heatha ledgera (polecam z nim film "candy"), reszta jest taka sobie, taki sobie film akcji.
nie dawalem tu jeszcze mojego ostatniego tattoo :>wzor z komiksu, kolory troche poprzeinaczane, zeby bylo oryginalnie i kolorowo xd... no ale joker jest

btw odnosnie batmana i jokera
Dzieki bardzo, polecam wszystkim trb7.pl
bardzo fajna sprawa, wg mnie lepsze od rapids.pl (z ktorego wlasnie rezygnuje).
... ale pytanie bylo "skad sciagacie" a nie "czym i jak sciagacie"
ja mam tylko 2 zrodla w sumie, darkwarez.pl i peb.pl
czasem szukam tez na chomikuj.pl ale to jest ostatecznosc.
Chce tez przypomniec, ze glownie chodzi mi o filmy z oryginalnymi sciezkami dzwiekowymi i jakosci min. 720p.
EDIT:hmm obczailem tez noobroom.com (od khaza) i przyznaje, ze jestem w szoku.Szybka rejestracja i setki filmow za friko, a streaming zapierdala jak ta lala. Mozna nawet sciagac w 1080p tylko, ze wtedy to juz trzeba placic za konto premium, ale chyba sie skusze, bo widze ze warto.