General POLSKI Topic

4233 replies [Last post]
^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture
Re: General POLSKI Topic

najlepszego khaz :]

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

Dobra jest dobry weekend :)Przyszly mi hantelki z amazona xd + mutant mass i te noo kurde ... yyy ... kurwa nie pamietam, a nie chce mi sie isc do kuchni, takie tabletki co na energie i wzrost miesni :PWymienilem dzis battlefield 3 na tomb raider'a i jest kurde wymiana swietna, bo battlefield 3 to na moj gust kupa straszna. Przeszedlem signla w 4-5 godzin, multi "pogralem" (w cudzyslowie, bo ginalem srednio co 30 sekund, jakies gowniarze mnie bily Sad ide, biore czolg i JEB kurwa f15 mnie zajebal :E, ide biore f15 i jeb kurwa czolg mnie zajebal :E co to za gra zjebana :E Tomb raider'a odpalilem dla sprawdzenia i gram od 6 godzin :)Piwo dzis tez testuje ! Tyskie vs Żywiec = tyskie flaweless vicory, zywiec fatality... zywiec moim zdaniem smakuje jak ruska podrobka tyskacza, a co ruskie to ostatnio hujowe bardzo. Poza tym wszem i wobec bede glosil, ze piwo z puszki jest dla plebsu, albo nastolatkow co nie smierdza groszem. Ja alkoholikiem (jeszcze) nie jestem, wiec moge sobie pozwolic wydac te 50% na szklana butelke i delektowac sie smakiem Happy Tata mi kiedys powiedzial, ze piwo w puszcze jest bueeee i mial kurde racje facet. Z puszki to moge pic guinessa tego z kulka w srodu, bo chyba takich w butelkach nie robia.Bylem na spacerze dzis w parku, kurde same ninje (pakistanki w czarnych sutannah i hustach), ale jestem pokojowo nastawiony do ludzi, wiec katany nie wyciagalem, a one też bomb nie odpalaly na moj widok, wiec skonczylo sie bez ofiar w ludziach. Szczurow tez nie widzialem kurwa :E Tutaj w anglii to norma, ze idziesz do parku i widzisz rodzinke szczurow przecinajaca ci droge. Raz widzialem dzieci bawiace sie na placu zabaw a doslownie 5 metrow od nich do smietnika dobieral sie szur wielkosci malego kotka xd Dla nas normalne sa golębie, a tutaj szczury nikomu nie wadza xd Aha, wlasnie... kurwa wkurwia mnie jedna rzecz na internecie :EEEEEEE i to juz od paru ladnych lat.Lubie sobie sciagnac czasem jakis film (tak kurwa sciagam filmy), kupilem ostatnio dysk sieciowy 4tb i wszystko fajnie smiga, tylko ze jak chce jakis film sciagnac 1080p i wchodze na jakies darkwarez albo inne peb.pl to mnie krew zalewa :EEEEEEEEEEEE Juz pisze czemu, bo nie ma dzemu xdTaaa, bo lubie flmy w oryginalnej wersji jezykowej, jak jest po angielsku to chce po angielsku, a nie z dubbingiem :EEE JAPIERDOLE wchodze na darkwarez, pacze... jest (przykladowo) "ALIENS" 15 stron z linkami :)SUPER, ale kurwa same DUBBING, LEKTOR PL i PROFESJONALNY LEKTOR PL :E kurwa co za tepy narod :(A jak sie znajdzie ktos normalny co da ENGLISH VERSION to mu linki wygasly :E
blagam, ma ktos jakas stronke z pokazna biblioteka filmow w wersji ENGLISH ?? tylko nie torrenty, bo moj provider blokuje mi wszelkie torrenty.

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

...tylko nie torrenty, bo moj provider blokuje mi wszelkie torrenty.

lulz, blokują mu torrenty, cały ten internet z UK jest do kitu...
Wydaj trochę grosza na premium VPN, podepnij się i już możesz ciągnąć z torrentów + masz jakąś tam anonimowość itd. Happy

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

#terror
noobroom.com - czasem potrzeba invite do zarejestrowania, wiec krzycz.
www.yifymovies.com - nie sprawdzalem tej strony ;-] uzywam czegos inniejszego do ogladania ich filmow.
www.icefilms.info/movies/popular/hd - moja ulubiona opcja
Jest jeszcze pare innych, ale polecam zainstalowanie xbmc i stworzenie wlasnej filmoteki Winking

wyglada to tak po skonfigurowaniu:

biblioteka dziala ze sciagnietymi plikami i z filmami online.
jest tez opcja pobierania napisow do filmow z opensubtitles czy napisy24 Winking. Jest mozliwosc uzywania wielu innych stron z filmami niz tu wymienilem. Wszystkie zakresy jakosci, od cam po 1080p. Zawsze podzialy na kategorie, trailery, opis filmu z dilmwebu lub imdb czy podobnych uji muji (z plakatem lub okladka dvd). wyglada zacnie i sprawdza sie zacnie. Jest mozliwosc subskrybowania seriali - jak wyjdzie nowy to pokaze sie w twojej bibliotece.

zarzyn
zarzyn's picture

Po co się pocić. Stać ciebie na Piwo w Butelce to i stać ciebie na Chomikuj . Zarówno Filmy w wersjach oryginalnych. Jak i z różnego rodzaju podkładami dźwiękowymi. Nowości Kinowe . Każdy walczy tam o Twoje pobranie dlatego zaraz masz pełno filmów z Kin.

Happy

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

wcielo wszystkich Big grin zaczeliscie nadrabiac ogladanie filmow czy jak?

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
zarzyn wrote:

Po co się pocić. Stać ciebie na Piwo w Butelce to i stać ciebie na Chomikuj . Zarówno Filmy w wersjach oryginalnych. Jak i z różnego rodzaju podkładami dźwiękowymi. Nowości Kinowe . Każdy walczy tam o Twoje pobranie dlatego zaraz masz pełno filmów z Kin.

Mam chomika i ciężko jest znaleźć coś przyzwoitego. Mp3 128 mnie nie interesują, filmy po angielsku to tez rzadkość. Jedyne co z chomika biorę, to stare gry pc, albo programy. Zresztą taki film 1080p często zajmuje nawet 12gb, trochę się ta impreza nie opłaca.

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Fajnie byłoby coś zobaczyć, ale nie ma sie czasu... Kilka tygodni temu oglądałem "Koniec Świata" James'a Franco i niedawno no ten "Wilk z Wall Street"...
PS.W piątek dostałem zaproszenie na dzisiaj, na rozmowę o pracę w kolejnym Banku i mam nerwa jak przed pierwszą randką (sic!) Sam się sobie dziwię - myślałem, że po 30 już się człowiek nie stresuje takimi sprawami... Albo co gorsza wkońcu dorastam i zaczyna mi powoli zależeć na pewnych sprawach? O_o
Pozdrówka

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

VENDETTA KLATWA

Mama pyta syna:
-Co Ci się śniło ?

Syn odpowiada:
-Nie wiem, spałem.

-C4-KOSZMIT
Rank moderator

Klątwa, walisz suchary niczym Strasburger, i tak cię będę od dzisiaj nazywał Tongue ;]

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?