Importin' q3 maps

20 replies [Last post]
rUnThEoN?!
Skullheadq3's picture
Offline
Joined: Dec 2005
Posts:
DE Germany
Re: Importin' q3 maps

people cut other peeps hand off for cheating in poker.
And an asshole without cheats is still better then a nice player with cheats, because first is just annoying while second is destroying the reason why we all are here - the game.

Less arrogance would be healthy

METEORKID
Forum moderator Rank moderator
Meteorkid's picture
Online
Joined: Feb 2010
Posts:
CA Canada
Re: Importin' q3 maps

you get you map into unreal engine you can complie is so it is a obj. (or whatever quake uses for its models yes thier is a switch for it) however ive never tryed it. also you will have to retexture and break it down in a modeling software. i recommend maya. then set up collision boxs for each model and import into udk. good luck finding the complie switch as i forgot the name of it.

tbh it seems easyier just to start in maya and build from stratch. gl anyways

(also pretty much alll modeling software maya/ukd etc today has a bsp building phase to it its just not as relevant as in quake as thier is so much more other elements).


U*L*T*R*A K*I*LL
Offline
Joined: Dec 2011
Posts:
Re: Importin' q3 maps
alienM wrote:

You are playing KF? On Steam? We can play together, I am pro there! Big grin
All perks full lvl6 (lvl7) and of course all ach done! Tongue
my motto in KF is - "like a boss xD"

im playn' on Proton servers, here max perk lvl is 13 :Pi have 11lvl support , 11 lvl emol.and 8 lvl medic :Dthats very hard server.. rly hard. if u want, i can help u in this community and "add to friends" :Pmy name in-game: =Z.E.D=UltraK!11[CL], clan INQUISICION & =Z.E.D=
servers:
http://www.gametracker.com/search/killingfloor/?query=proton my names:
http://www.gametracker.com/server_info/91.202.26.83:7807/top_players/?query=ultrak%2111&Search=Search
so..with maya i can open q3 maps or statics?or.. i need to export skeletal mesh of map, and next apply my texture.. need only "map's skelets" Tongue

alienM
alienM's picture
Offline
Joined: Jun 2009
Posts:
Re: Importin' q3 maps
U*L*T*R*A K*I*LL wrote:

alienM wrote:
You are playing KF? On Steam? We can play together, I am pro there! Big grin
All perks full lvl6 (lvl7) and of course all ach done! Tongue
my motto in KF is - "like a boss xD"

im playn' on Proton servers, here max perk lvl is 13 :Pi have 11lvl support , 11 lvl emol.and 8 lvl medic :Dthats very hard server.. rly hard. if u want, i can help u in this community and "add to friends" :Pmy name in-game: =Z.E.D=UltraK!11[CL], clan INQUISICION & =Z.E.D=
servers:
http://www.gametracker.com/search/killingfloor/?query=proton my names:
http://www.gametracker.com/server_info/91.202.26.83:7807/top_players/?query=ultrak%2111&Search=Search
so..with maya i can open q3 maps or statics?or.. i need to export skeletal mesh of map, and next apply my texture.. need only "map's skelets" Tongue

That probably is some mod. I mean on default max perk is lvl6 and 6 players in game. I heart about some mod where max perk lvl is 32 and you have in last wave few pats! Surprise
But for now I don't want start any mod (this onE+ ate my brain enough), but who knows, maybe in future we will meet there. I started this game when my friend Ge gave me this game for free on Steam... Big grin

U*L*T*R*A K*I*LL
Offline
Joined: Dec 2011
Posts:
Re: Importin' q3 maps
alienM wrote:

U*L*T*R*A K*I*LL wrote:
alienM wrote:
You are playing KF? On Steam? We can play together, I am pro there! Big grin
All perks full lvl6 (lvl7) and of course all ach done! Tongue
my motto in KF is - "like a boss xD"

im playn' on Proton servers, here max perk lvl is 13 :Pi have 11lvl support , 11 lvl emol.and 8 lvl medic :Dthats very hard server.. rly hard. if u want, i can help u in this community and "add to friends" :Pmy name in-game: =Z.E.D=UltraK!11[CL], clan INQUISICION & =Z.E.D=
servers:
http://www.gametracker.com/search/killingfloor/?query=proton my names:
http://www.gametracker.com/server_info/91.202.26.83:7807/top_players/?query=ultrak%2111&Search=Search
so..with maya i can open q3 maps or statics?or.. i need to export skeletal mesh of map, and next apply my texture.. need only "map's skelets" Tongue

That probably is some mod. I mean on default max perk is lvl6 and 6 players in game. I heart about some mod where max perk lvl is 32 and you have in last wave few pats! Surprise
But for now I don't want start any mod (this onE+ ate my brain enough), but who knows, maybe in future we will meet there. I started this game when my friend Ge gave me this game for free on Steam... Big grin

hehe alright :Dtell me pls server where u play, and your nick in-game. mb we play together sometimes Tongue

equinox
equinox's picture
Offline
Joined: Jan 2011
Posts:
Re: Importin' q3 maps
epsiplayer wrote:

ive checked his ip/ cross-ips its no way its d9*cheater Tongue
__________
epsislow

U*L*T*R*A K*I*LL wrote:

yep, im d9-cheater Big grin

hm?

3M'darkangel
darkangelspa's picture
Offline
Joined: Feb 2010
Posts:
ES Spain
Re: Importin' q3 maps
alienM wrote:

rUnThEoN?! wrote:
E+ community can not help somebody who has been caught cheating several times, first help urself.

but we can help arrogant and ungrateful ql and noghost noobs who came here to insult and calling our community and configs with shitty words? trololo, cheating is not worst sin, but I guess you will never learn that...

Not all of them milena...dont judge all by few.


Gloria Mōmentum
Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships.”



“There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter.”
—Ernest Hemingway

equinox
equinox's picture
Offline
Joined: Jan 2011
Posts:
Re: Importin' q3 maps
3M'darkangel wrote:

alienM wrote:
rUnThEoN?! wrote:
E+ community can not help somebody who has been caught cheating several times, first help urself.

but we can help arrogant and ungrateful ql and noghost noobs who came here to insult and calling our community and configs with shitty words? trololo, cheating is not worst sin, but I guess you will never learn that...

Not all of them milena...dont judge all by few.

Milena go play chess... oh wait , you need brain for that.

epsiplayer
THE ONE AND ONLY
intact-epsilon's picture
Offline
Joined: Dec 2006
Posts:
Re: Importin' q3 maps
equinox wrote:

epsiplayer wrote:
ive checked his ip/ cross-ips its no way its d9*cheater Tongue
__________
epsislow

U*L*T*R*A K*I*LL wrote:

yep, im d9-cheater Big grin

hm?

Ip checking can do mistakes. And yes i still discourage the first post reactions alike "hey is keraz" just because is the same country.

D9-cheater your not welcomed on this forum and you know that. Your are now banned for Multiaccounts over the permanent-ban you received before.
__________
epsislow


Rico [E][S][T]
cs's picture
Offline
Joined: Mar 2006
Posts:
Re: Importin' q3 maps

Does anybody still play it? I have seen advertisment on steam and willing to try it