Hello magyarock :) Msn, Skype, Xfire akármi instant msngr címeket ide!

4 replies [Last post]
BENG . HUN
beng's picture
Offline
Joined: Jul 2008
Posts:

Szevasztok!

Jó kis kihagyás után újra beindul a móka remélhetőleg minél hamarabb, ha minden jól megy jövő héttől bele is kezdhetünk!

Szükségem lenne viszont a segítségetekre! Elsősorban gondolok itt Rg, Szilu titeket mostanában (1-2 hete) titeket láttalak a legtöbbször játszani, Fala, Qxy, ti is elég régóta vagytok a pályán - szeretnélek megkérni hogy az fw szervezésben segítsetek majd be, több klánnal/teammel vagytok aktív kapcsolatban, nekem még fel kell éleszteni ezeket a kontaktokat, ami lehet nem megy olyan gyorsan majd mint kellene.Természetesen mindannyiótokra számítok, akiknek vannak kapcsolataik, hogy ha megvagyunk 3-4 -en akik éppen ráérnek mehessen a játék!

Szabályokat nagyon nem gondolnék, szerintem nincs is túl sok értelme. A lényeg hogy fw-hez legalább 3-an meglegyünk! Cw meg ugyebár eleve ne ma megszokott körülmények között játszanánk, mert eleve nem is cw lenne a neve hanem vmi nw inkább Happy NationWar én így hívnám Happy Ha minden igaz ezekre 4+ (max 7 & óriás pályák) fős csapatok kellenek majd, de erről majd később (először ki kell kérni a többi nation csapat véleményét is..)
Én támogatnám a vendég játékosok szereplését is. Ennek persze feltételei vannak, ne legyen baromkodás a vége a történetnek. Erről nektek mi a véleményetek? Szerintem ha mondjuk csak egy ember kellene egy fwhez, a modok (és majd az idő előrehaladtával kiderül ki-mennyire megbízható) bátran invitálhatnának más klán/teamtagokat a játszmához. Max 1v1 -ezünk ha nem jön össze.
Apropó házibajnokság! Ez kit mennyire érdekel? Páran mondták már hogy ez csak pofamutogatás stb, de sztem van értelme, mert így lenne magja a csapatnak akik húzóerőként, jelenlétükkel sikerre vihetnének bizonyos meccseket..!

Szükségem van továbbá mindenféle azonnali üzenetváltásra alkalmasint használt e-mail címekre! Kérek mindenkit aki ezt olvassa, pötyögje le ebbe a totyikba az elérhetőségeket!Ajánlom figyelmetekbe a TeamSpeaket, aki szokta használni szerintem tudja miért is olyan jó, aki még nem használta játék közben annak kötelező kipróbálnia! Happy Természetesen nem kötelező, ha valaki tud jobb élőszó-programot annak használata sem kizárt!

Egyelőre ennyi, remélem hamarosan találkozunk! Hajrá Quakerek, előre UP Winking

KOMBY * MU
Kombatant's picture
Offline
Joined: Oct 2010
Posts:
Re: Hello magyarock :) Msn, Skype, Xfire akármi instat msngr ...

Skype-om: kombatant287

Én támogatom ezt a vendégjátékos ötletet. Big grin Szerintem nem 1 rossz ötlet, bennevagyok néhány teambe, szóval tudok invitálni pár játékost, ha kell. Happy

p!nky wrote:

wazzzaaaaaaaaaaaaaaa Komby ^^ Kiss <3333333

MOJOJOJO
MOJOJOJO's picture
Offline
Joined: Apr 2010
Posts:
Re: Hello magyarock :) Msn, Skype, Xfire akármi instat msngr ...

Hello! MSN:
Skype: soterbala1981

SziIi
Szili's picture
Offline
Joined: Jul 2007
Posts:
Re: Hello magyarock :) Msn, Skype, Xfire akármi instant ...

vodebaut@windowslive.com

na majd jövök mind a cunami Happy

BENG . HUN
beng's picture
Offline
Joined: Jul 2008
Posts:
Re: Hello magyarock :) Msn, Skype, Xfire akármi instant ...
SziIi wrote:

vodebaut@windowslive.com

na majd jövök mind a cunami Happy

Remélem is, amúgy eléxem és tudom van mit bepótolnunk Winking
Meglett ma a routerem végre, szóval laptopról mehet az msn, skype stb, közben a quake az asztali gépemen. Így tudok majd a leghamarabb kapcsolatba lépni/maradni veletek... Hamarosan RE, addig is frissítem a kapcsolat-listáimat... Üdv - Gergő