General POLSKI Topic
Camel co ty ćpiesz..?
Raczej co oni ćpali tworząc go ![]()
Okazało się jednak że to kampania reklamowa, link dałem poniżej filmu
sprytnie opracowana tak, żeby sprawić że widz zacznie się zastanawiać o co tu chodzi, więc zacznie szukać na YT wytłumaczenia i znajdzie kanał o nazwie Kraina X, gdzie ktoś ponoć tłumaczy niektóre sceny, ale to wszystko stek bzdur, tylko po to żeby jeszcze bardziej ludzie się w to wciągneli, żeby myśleli że serial ma jakieś prawdziwe ukryte znaczenie ![]()
A tak naprawdę to chodziło żeby upchnąć ludziom koszulki z logo serialu, jacyś studenci wpadli na taki pomysł, 50zł za koszulkę z wprasowanym znakiem wodnym xD
Kocham kobre pozdro z humorkiem D+
Szkoda, że już nie gra tak dużo osób jak kiedyś ![]()
Widać wszystko przemija, ale starsze gry będą zawsze najlepsze...
kiedys moze
i tak bbylo a teraz kto ma wiekszy garnizon ten ma wiecej zolnierzy ![]()
Szkoda, że już nie gra tak dużo osób jak kiedyś
Zrób jakiś event na plusa to może coś w końcu pogramy (:
Ale i tak w wolnej chwili wole w diablo 3 pograć ![]()
Zrób jakiś event na plusa to może coś w końcu pogramy (:
Zrobiłbym ,ale niestety nie umiem.
z tego co widzę, to jestem zdania że nawet najwspanialszy i najbardziej
zorganizowany event na świecie nic nie pomoże skoro e+ już zdążyło
zdechnąć. zbyt wielu wspaniałych ludzi jak i graczy opuściło nasze
szeregi a swoje najlepsze lata świetności i popularności e+ ma już
daaaaawno za sobą. myślenie, iż jest inaczej jest głupotą i ignorancją a
próba przywrócenia tego wszystkiego to jak porywanie się z motyką na
słońce... ale próbować przecież zawsze można, co z tego że czasami z marnym skutkiem....ja nie chce tu nikogo wprawiać w obrazę majestatu ale trzeba
spojrzeć prawdzie w oczy.. e+ podupada coraz bardziej czy tego chcemy,
czy nie. i trochę mi żal, że wybrałam sobie akurat taki okres na "come
back" po fakcie ale niestety siła wyższa.. trochę szkoda, że tak się dzieje z tym modem ale co zrobić. jedynie "zmniejszyć swoje oczekiwania" tak jak terror'ysta powiedział ;p
e+ podupada, delikatnie powiedziane. heh. raczej leży i kwiczy, nic tu już sie sensownego nie dzieje. nadzieje dawno poszły się p..lić z resztą lata mi już to koło dupy, coś tam tu poczytam i tyle.

Nie rozumiem waszego pierdolenia. Ja juz nie gram, bo gra mi się znudziła i zbrzydła. Jakbym chciał grać, to bym znalazł te pare osób, które myślą podobnie i z nimi się ustawiał. Tak jak byliśmy mali i graliśmy w nogę, wystarczyło wyjść na boisko i tam zawsze ktoś był. Teraz żeby zagrać w nogę trzeba się ugadać ze znajomymi i ustalić konkretny dzień i godzinę. Widzicie analogie?Siedzicie w tych martwych klanach i tylko wytykacie innym ich nieaktywność. Zamknijcie te klany i robcie teamy, ale z ludzmi ktorzy graja a nie z pajacami co pisza tylko jaki to e+ jest umarły.