General POLSKI Topic
Mnie komary nie lubią ale z tego co słyszałem to zapach wanilii lub goździka najlepiej je odstrasza.
Mnie komary nie lubią ale z tego co słyszałem to zapach wanilii lub goździka najlepiej je odstrasza.
taki mniej więcej te płyny czy maści miały zapach właśnie, ale już mnie od tego mdliło ![]()
Tylko kiedy jest tak ciepło można spotkać tyle odsłoniętych kobiecych części ciała. Wróci zima i grube kurtki a tak można patrzeć.
No chyba masz żonę czy dziewczynę, żeby sobię popatrzeć? ;p
Camel, ty już tak nie zrzędź bo za parę miechów będzie to wyglądało w ten sposób:

I jeszcze za skwarem i komarami zatęsknisz. ![]()
No chyba masz żonę czy dziewczynę, żeby sobię popatrzeć? ;p
Patrzeć można do bólu ważne by nie wkładać w inne ciała .
Mzi gdzie w uk siedzisz?
w polszy siedzę. wcześniej tylko chorwacja cały semestr, więc cml ma rację
nawet nie wiedziałem, że mi się flagi zmieniają, zwłaszcza na Norwegię ;o opera mini jest najlepsza dla mojego szajsunga, zajmuje mało, nie gromadzi śmieci i jest szybsza. chciałem przetestować chrome, ale wymaga androida 4.0 i kapa.
@terror
ach te twoje marne prowokacje
a dam się sprowokować, a co! szczerze to nie wiem jak to skomentować, ale właśnie już za sam wygląd powinni ci pojechać ostro po rajtach
w ogóle co to kurwa za pedalski kolczyk? XD jak daleko sięgam pamięcią, nosili takie w 98
ubolewam, że nie miałeś akurat tej swojej różowej koszulki na tej sesji
( ps pozdrów chłopaka ;d

a kris dalej sie nie zmienil widze... ten sam poziom reprezentuje co pare lat temu jego timmejci z r2
ahh ten internet - mieszkajac kilkaset km od innej osoby nagle stajemy sie mocni w ryju
pedalskie to jest podglądanie i zapisywanie zdjęć chłopaków na dysku
pod kogo tam jeszcze fapujesz?

Pod ciebie, najszybciej dochodzę kiedy się uśmiechasz ![]()