General POLSKI Topic
Khaz w nocy:

[03:32:30] Khaziu: jakby mi ktos siurka w cipke zapakowal <3
Pozdrawiam ![]()
W sumie mogłam mu zrobić fote jak odwalał bardziej xD
Mistyfikacja! Nic takiego nie miało miejsca.
Nic więcej nie miało miejsca, to wszystko jest jedną wielką manipulacją. Nie ma również żadnych innych fotek.
Khaz w nocy:
Pozdrawiam
khaz, perwercie, zaprzestań tych lubieżnych aktów, miejmy nadzieję, że tego forum dzieci nie czytają xD ![]()
po wzroku widac, że godzina wczesna ![]()
odnośnie szyfru, znam inny: co każdą sylabę należy wstawić 'ka' np. kakakazhek, kajekast kaniekawykażykaty.
to trudno rozszyfrować ![]()
zawsze mozemy przepuscic przez jakas online enigme zeby mircwar nie wiedzial!!! D+
co do alkoholu na filmach, to zazwyczaj jest tak ze jak speluna/dziupla/gangster to z polskimi czy innymi 2,5 swiatowymi korzeniami w ich mniemaniu ![]()
Szyfrowanie debat mozna osiagnac przez robienie literowek. Przyklad rozumiesz. Rozumisz nii
Khaz, jak będziesz kłamał to wrzucę więcej screenów za karę <3
Nawet rozmowy ![]()
Echo, wyobraź sobie, że to czubek góry lodowej, co on robi na skajpie to przechodzi ludzkie pojęcie ![]()
@ravenna - ma się rozumieć, że materiału jest więcej. cicha woda, ale ja już go dawno przejrzałem
strach w nocy po okolicy chodzić eheheheh ![]()
mój szyfr może być trochę męczący, bo trzeba dużo sylabować xD ale jest skuteczny, żaden translator go nie wyczai, a jeżeli będziem robić literówki to translatory wychwytują je i poprawiają.
no chyba, że będziemy pisać stylem jakiejś gwary i z literówkami to wtedy zadziała, ale my sami możemy wtedy tego nie rozszyfrować o co komu chodzi ![]()
Khaz, jak będziesz kłamał to wrzucę więcej screenów za karę <3
Nawet rozmowyEcho, wyobraź sobie, że to czubek góry lodowej, co on robi na skajpie to przechodzi ludzkie pojęcie
i tak nic nie wstawisz ponieważ forum moderator zaraz to usunie
Dobry pomysł echolec odnośnie szyfru, jest jednak jedno pytanie - ale po co? Niechaj sobie czytają co my tu wypisujemy. Normalnych, myślących racjonalnie ludzi i tak to gówno obchodzi co tu się dzieje więc...
SOBOTAAA!!!
@ravenna - ma się rozumieć, że materiału jest więcej. cicha
woda, ale ja już go dawno przejrzałemstrach w nocy po okolicy
chodzić eheheheh![]()
Coś tam zawsze się znajdzie, pehehe ![]()
no chyba, że będziemy pisać stylem jakiejś gwary i z
literówkami to wtedy zadziała, ale my sami możemy wtedy tego nie
rozszyfrować o co komu chodzi
Powodzenia, jak gadam po śląsku do khaza, to ni w ząb mnie nie rozumie ![]()
@zarzyn, ale dlaczego usunie : C