- Q3DM3D Duke3d map for Q3
- xp_enemyHeadModel does not work
- General POLSKI Topic
- Help me with selection Defrag maps
- 5let hogy legyen valami mozgás...
- what server Berlin Underground 2006 name meaning ?
- Hyperactivity from Quake3
- RailOnly cfg
- 24/7 Quake 3 server , cheap cost
- Server stats failing, player names not shown
General POLSKI Topic
Ja nie.
tyż ni wim
Ja wiem, ale nie powiem.
Siała baba mak
Nie wiedziała jak.
Mi się zdarzało coś takiego ale z tego co pamiętam było związane z komendą cl_freelook. Nigdy nie musiałem reinstalować gry żeby problem usunąć, chyba restart gry wystarczał.. Jakby ci się zdarzyło to sprawdź to ustawienie. Tyle mogę poradzić.
No i dobra khaz' nie musisz już tu pisać, że freddy li/sloane/prorok to jestem ja. Już chyba wszyscy to wiedzą, zrobiłem duży błąd używałem czitu wallhack , miałem bana na rok, ale odczekałem swoją karę i teraz mam żółtą kartkę od 14 września 2013, więc mogę brać udział w FW/CW i już cziterem nie jestem i nie zamierzam, a wcześniej tutaj nie pisałem , teraz się odezwałem ,bo mam problem w grze i chciałem ,żeby mi ktoś pomógł z polski ,no bo jak widać skoro jest GENERAL POLSKI TOPIC, to jeden drugiemu może pomóc w grze prawda? Czy się mylę? Na pewno jesteś zadowolony ,że chcesz wszystkim pokazać, że prorok ,który grał w 2011-2012 roku , czitował tak? No fajnie wiesz, ale już teraz mam żółtą kartkę i nie czituje i nigdy już się to nie zdarzy więc mam wyjebane, na niektóre tematy

Jedyne co mi do głowy przychodzi : D
Kto tu wspominał coś o haxach? Nic nie zauważyłem
Chciałem jedynie podać powód, dla którego widzisz tutaj odpowiedzi "Ja nie wiem." i czym jest to motywowane ![]()
Serio to nie wiem jak Ci pomóc, jak mam problem z myszką to robię reconnecta i jest okej ;p