General POLSKI Topic
Nie podawaj sie, pollock, jestem bestia to właściwie dobry braggowy numer, napewno większa z niego bestia niz monster z popka, on jedynie z wyglądu i głupoty nawiązuje raczej do monstrualnych rozmiarów idiotyzmu
A to ja się może przywitam. Cześć wszystkim : )
Cześć :] Przynajmniej już wiemy kto jest odpowiedzialny za sygnaturę Huberta ![]()
Klan Hubertów, wciągasz dziewczynę w hobby? Człowiek to Twój ostatni bastion, azyl, miejsce odpoczynku, w łóżku przypuszczam, że już go nie masz;] Ok, wiec siema, życzę powodzenia
SIema Jakleci? ![]()
3m sie
A kto tu mówił, że to moja dziewczyna?
Dzielą nas setki kilometrów, kto to wie czy się chociaż kiedykolwiek zobaczymy w realnym świecie? Jesteśmy bardziej "grającą parą" niż prawdziwą parą, niestety. Świetnie nam się gra razem, świetnie nam się rozmawia, świetnie spędzamy razem czas. Traktujemy to jako zabawę, a przynajmniej jesteśmy zmuszeni to tak traktować.
Koniec tematu, sio! Paszli! Zająć się swoimi sprawami a nie khazikiem i Ravenną interesować się będą!
_= edit:
Fuck me, it's Zoomer! Hey dude! Hope you're doing just okay buddy ![]()
No niestety, rozrzuciło nas po Polsce. Jest dokładnie tak jak Khaz pisze, cieszę się, że wróciłam do gry po latach i odzyskaliśmy kontakt ze sobą, bo dalej jest takim świetnym facetem, jakim go poznałam :3
No ale jestem jego panią, więc łapki precz od niego ![]()
Ja... Uwielbiam ją... <3 ![]()
Ona tu jest... i zbiera fragi dla mnie
<3
Btw. jak ktoś chce ze mną pograć czasem, to zapraszam na Wyczerpy : )
Spam-komentarz nr. 3000!
Wygrywam coś?