General POLSKI Topic
co takshm otai cikna wu oaksolona tramin poschtavno.
ale ta kurwa niemyta wkurwia ludzi ![]()
....
what?
idiota?
go rapeurself :]
go rapeurself :]
It's funny, you're able to find that bottle of alcohol easier then that spacebar on your keyboard.
napiszcie mu cos zeby myslal ze rozumie cos po polsku ![]()
napiszcie mu cos zeby myslal ze rozumie cos po polsku
Goodnight GrannyLova, just let me know when you've finally learned the English alphabet and finished a few courses on the English language. Once you're done, try to have a discussion about a certain topic, like this:
http://www.teacherjoe.us/learnenglish604.html
Łukasz, po prostu go ignoruj. Kiedy zaczniesz odpisywać do niego to on wygrywa. On sam wie, że pierdoli głupoty ale większą przyjemność sprawia mu fakt, że ludzie się wkurwiają i próbują się wytłumaczyć, czy też od razu cisną po nim myśląc, że mogą wygrać tą walkę a tu chuj, okazuje się, że on od samego początku jest na górze i się śmieje z wszystkich, co mu odpisują. Nie wiem, znam gościa już jakiś szmat czasu i tak naprawdę to zajebisty gość jak się z nim gada na TS, nie wiem czemu to wszystko pisze.
ponczek ucz sie angielskiego alfabetu! D+
Łukasz, po prostu go ignoruj. Kiedy zaczniesz odpisywać do niego to on wygrywa. On sam wie, że pierdoli głupoty ale większą przyjemność sprawia mu fakt, że ludzie się wkurwiają i próbują się wytłumaczyć, czy też od razu cisną po nim myśląc, że mogą wygrać tą walkę a tu chuj, okazuje się, że on od samego początku jest na górze i się śmieje z wszystkich, co mu odpisują. Nie wiem, znam gościa już jakiś szmat czasu i tak naprawdę to zajebisty gość jak się z nim gada na TS, nie wiem czemu to wszystko pisze.
Dude, nadal grać w Tribes Ascend?