General POLSKI Topic
Najlepiej w pracy, bo wiesz czy pracuje czy sie opierdala i ma dwie lewe ręce do wszystkiego czekając tylko na łosia, który postawi sobie za punkt honoru utrzymywać luksusową dziwkę;]
Jeśli chodzi o rogi. Kiedyś ktoś odpowiedział na pytanie, czy wolałby ładną, ale zdradzającą żonę, czy brzydką, ale za to wierną?
Odpowiedział - "A ty, wolałbyś jeść tort z kolegami, czy samemu gówno wpierdalać" ![]()
A kto powiedział, że tortu nie można opierdolić samemu? ![]()
Możliwość wyboru tylko jednego lub drugiego jest mocno naciągana ![]()
http://kolekcjoner.nl/research-chemicals?product_id=50
Kto się zajada "nowymi" dopalaczami?
Instrukcje obsługi rozpierdalają ![]()
Dzień dobry, nazywam się Hubert, ostatnio się dowiedziałem, że palę od 5 lat [mimo, że wydawało mi się, że palę tak naprawdę od dwóch czy coś koło tego] i kocham palenie, bo każdy fajek w ryju dowartościowuje mnie jeszcze bardziej i daje mi dodatkowy zapas sił i świeżych pomysłów.
Fajek jest inspiracją dla mnie, sztuką samą w sobie. Na dzień dzisiejszy przez ten wypadek siedzę w domu i robię różne projekty mebli w programie, gdy tylko się zatnę na czymś lub muszę coś przemyśleć - wychodzę na podwórko, siadam sobie na dupie i to wszystko spada ot tak, z nieba. Wracam i od razu wiem co pięknego zrobić i gdy już to robię to sam program wygląda tak, jakby mi chciał bić brawa tylko przypomina mu się, że nie ma rąk.
Nie o to chodzi, Dyniuś? Że po prostu czujesz się zajebiście dowartościowany z każdym fajkiem? Poezja w dymie.
Khaz każdy tutaj wie że palisz radioaktywne papierosy! Inaczej po co trzymać je w lodówce!? Pewnie tylko ze względu na zmniejszone promieniowanie!
Mam tak samo jak coś robię czym się jaram w tej chwili D: z tym, że ja muszę się napić (może być herbata
). Tak w kółko co 10-30 minut
Myślę że hamerykańscy naukowcy już zrobili szereg badań dlaczego tak jest.
Nie, stojąc na przystanku czekając na autobus, albo paląc na kacu czy też w niepalącym towarzystwie fajnych lasek czuję sie inaczej, na przystanku palę z nudów, na kacu z nałogu mimo, że chce mi się rzygać, a w towarzystwie fajnych panien palę bo jestem nałogowcem i nie mam silnej woli w tym wypadku, a przy laseczkach, które nie palą strzelasz sobie sam w kolano. Ja się nie muszę dowartościowywać, uważam, że jestem zajebisty mimo wszystko, tak to klasyczny narcyzm. Jedyne co ma jakikolwiek niby sensowny powód to palenie cygara w moim wypadku, które czasem sobie pykam kiedy się relaksuję przy jakiejś dobrej książce i szklaneczce czegoś mocniejszego ;]
Dostałem od Tanaki/delight'a
szukamy czterolistnej! D+
[=rgba(255, 255, 255, 0)]Ale adres mnie zniszczył ;p mówił, że wyśle ale mimo wszystko byłem naprawdę miło zaskoczony po ciężkim dniu w pracy, dalej mam uśmiech na twarzy, trafił dobry dzień odnośnie naszych przemyśleń na temat alkoholizmu ;p musiałem pobiec do sklepu i wypłukać mordę jakąś Corona'ą, żeby się za to nie zabrać, ostygłem i czekam na chwilę relaxu w weekend, żeby posmakować tych specjałów, obiecuję recenzję;] btw, jakiś pomysł na niestandardowe Polskie piwa?[/]
Ja też dostałem kiedyś prezent od kogoś z E+, w sumie to dwa
pierwszy to teflon z czego miałem sobię zrobić ślizgacze do myszki, ale jakoś nie wyszło, nadesłał mi je Subb ![]()
Drugi niespodziewany prezencik od Koszmita za który bardzo dziękuję, to bezprzewodowy adapter LAN przez który łapię w tym momencie sygnał WIFI z uwagi iż router leży w sąsiednim pokoju a ja nie mam tak długiego kabla ethernet żeby podpiąć go lokalnie ani możliwości przeniesienia go bliżej.
A z jakiej okazji Delight ci te trunki nadesłał, kszksz? ![]()