General POLSKI Topic
wypierdalaj kris
Btw. Terror ostatni topic wyjebales z powodu hejtu, chyba pora i na ten.
Nieeee... ![]()
Kto mial wyrzuc gorzkie zale, to zrobil i atmosfera sie oczysci... Do czasu oczywicie ![]()
oj tam oj tam
Daj spokój, to jakieś never ending story... Niby powiedziałem co miałem powiedzieć, ale zawsze się trafi ktoś, kto rozgrzebie na nowo jakiś stary śmietnik, pierdolnie jakąś bzdurę, a ja będę się czuł zobowiązany do sprostowania i wyrażenia własnej opinii.
Ja tam parówki Berlinki i tak wpierdzielam na potęgę i nie obchodzi mnie czy to sama woda+tłuszcz+białko czy jest faktycznie parę procent mięsa xd Jedyne parówki, po których się zrzygałem to te najtańsze parówki z Biedronki za 5zł bodajże 20 parówek. Chociaż i tak myślę, że bardziej zaszkodził mi suchy pokarm dla psa, który jedliśmy [zakład, kto więcej zje - 10zł od osoby, pula 70zł] a te parówki były na zagrychę ![]()
pamietaj zeby pic wode po parowkach! dobra na mase!
sake zapomnial dodac ze trzeba zamknac to miejsce ![]()
never ending story.... and show must go on!
@Dynio Jestes kultularnym mezczyzna i umiesz zachowac sie z klasa, wiec nie musisz byle komu cokolwiek udowadniac XD
@Zarzyn Masz racje co do aktywnosci. Nawet nie wiesz jak zaluje, ze nie moge wziac w wiekszosci z zabaw i gram okazjonalnie FFA na server'ach... Choc ostanio jak robiles event, to nawet napiasalem do Ciebie lol jaki byl koniec sam wiesz ![]()
Musze przyznac, ze sposob jaki sie bronisz, pokazujac swoje racje o krotszy ban, jest ciekawy i warty rozwazenia - chyba, ze robisz nas w konia.
@Terror Przyznales sie do soundhack'a, nawet poprosiles o kontakt z kim to zalatwic zeby miec, to za soba i co... ehh loozik
@Benio Twoj ban i to co chciales udowdnic, a jaki byl tego final i jak Ciebie urobiono/podpuszczono, to wogle... brakuje mi slow.
Teraz to juz nic nie kumam z RM, Misterami i wogle kto tu rzadzi po co i dlaczego
Laptop w naprawie, stacjonarki nie chce mi sie wlaczac, korzystam z starego fona i nawet nie moge ogladac Waszych pic'ow ani filmikow jakie tu wrzucacie ![]()
Zdrowko \%/