General POLSKI Topic

jebany cheaterskierujmy nasze czarne mysli na tego dupoglowca
![]()
Teraz dopiero zobaczyłem rozjebałeś mnie tą przeróbką haha
jakby ktoś nie wiedział kamel to mój brat, kiedyś jak były aim servy, czy beer bez pure'a banowało się pełno tego kurestwa, z purem zelżało, pb nie updatują do q3 więc zrobił się meksyk, walczyło się z tymi pedałami dzień w dzień, ban lista po pare mega, jak nie pomagało to na ip range, ale wtedy zgłaszali się niewinni, i trza było odblokowywać dużo by opowiadać po tylu latach ale mi się niechce!.
Reasumując popieram w 200% FALE koleś naprawdę tutaj się stara w dążeniu do sprawiedliwości co lubie i również praktykuje, zbanowania przyłapanych na czitowaniu, nie zapomina ich przewinien na co pewnie liczą. jakby to odemnie zależało dałbym ci pełne prawa do tego żebyś był rank adminem i banował całą tą (h)chołote.

do wlasnorecznego remontu w pokoju mialem to wypisane na scianie markerem jak czlonkowie IS (nie tylko) wiedza, mam hobby z malowidlami na scianach
Nigdy sie o nic tutaj nie prosilem, mimo ze wiele graczy pisalo cos w desen: dobry pomysl, idz do apshyxa albo camela a udostepnia ci serwer do turnieju
tez nie prosilem sie o refa ("huehuehue") i nigdy sie prosic o nic nie bede. mam to co sam sobie wypracowalem w zyciu i w internetach
na kazdym koputorze z fpsami w granicach 125-100 (jak moj) i miejscem na ok 40cm ruchu mysza, na cw moge wykrecic acc ~50%
u kazdego moglem i bede mogl to pokazac. Kazdy kto chcialb y pokazac w mojej grze czita
predzej sie zesra i zje swoje wlanse gowno niz znajdzie czita w tym co robilem
gralem pare lat zanim trafilem na e+, gram mniej lub wiecej ale jednak ciagle w quaka i cala serie i pochodne jak urban terror warsow czy nexiuz QL i przykre jest...autentycznie jest to przykre.
taki bonusik, nigdy nie chcialem flamewara na swoj temat ani na zaden inny
moja sprawa vs skullina... http://imgur.com/WQGv10g&VUB7mQ2 normalnie w chwile potrafi znalez milion dowodow na czita moim bledem bylo proszenie go o nie publikowanie fragmentow z pograzeniem jumpsow. jak sam twierdzil anticheat team sie nim interesowal... fala masz cos na ten temat do powiedzenia, czy nic ci o tym nie wiadomo, bo jak mniemam nawet nie wiadomo kiedy zostales wykluczony z tego timu (chyba cos takiego gdzies czytalem).
Camel przyznales sie do posiadania czitow moze jakis polroczny ban? w ramach rownouprawnienia. i tak nie grasz... co ci szkodzi?
http://i.imgur.com/v3csScu.jpg
tu masz przykladowe zestawienie gracza i czitera. znajdz mnie w analogicznie podobnej sytuacji
Mzi pracowal na swoja dobra marke pamietasz jak prosiles sie na ircu zeby tlumaczyc ci zasady na osrc? zeby pomoc ci w reklamowaniu tego turnieju? czytajcie zeby zrobic to za ciebie
rownolegle rozmawialem w tym okresie z darkym, i moze z apshyxem. z tego co pamietam to darky nie chcial zeby osrc bylo markowane jego nickiem przez poprzednia afere z odwolaniem go z RM. Do teraz mowisz ze osrc to twoja zasluga
moze tak moze nie, wg mnie nie. pamietam tez jak jebles mi tekstem w desen: starales sie o reklame na innych serwerach bo jestes ciota i zrobiles to za mnie. nie jest to dokladny cytat ale o to chodzilo. od tamtej pory cie nie lubie
i cie neguje mimo ze czasem masz racje. Szale przechylilo to co mowil szpaku albo julka na TSie, o tym ze zapraszacie na kanal r2 ludzi ktorzy na bank sie nie dostana do klanu.. i sobie znich jaja robicie. pasuje tu jak cholera "r2? kurwa, z czym do ludzi". Jestes gnoj przed ktorym ostrzegalem camela nie raz
"ale niech dzieciak ma i sie pobawi bo i tak serwer stoi pusto". twoj pomysl, CA insta jak widac ma wziecie
napierdalja luidzie non stop.
bloody kriss - mlizidup nie przyznasz jak lizales dupe lepszym graczom, a pytasz sie falushki jak gleboko ci w dupe teraz jezyk wsadzi. chuj ci w dupe bananowy nygusie
wkurwiaj sie
wczesniej w polskim topicu nie mialem okazji sie wyzalic ;] bylem w robocie... ale teraz kiedy temat jako tako powrocil i moge byc wstawionym i wylewnym z wieczora
jeszcze jeden edit tak z ostatnich dni.
http://i.imgur.com/eyJS83o.jpg
niektorzy sprawdzili screen dokladnie co za czym idzie wiedza ze jest czit na nim, moze sfotoszopowany, moze nie. takie rzeczy nie powinny byc publiczne, a jedynie do wiadomosci moderatorow i osob ogarnietych w temacie czitowania. werdykty i sposob dochodzenia powinien byc za to publiczny i mozliwy do dyskusji.
nie dostalem najmniejszej odpowiedzi od pepsiego i fejta na ten temat, cos tu chyba jest nie tak? bynajmniej nie ze mna.
odkad dolaczylem do e+ (2007), zawsze kazdy kazdego od cziterow wyzywal smutna prawda, ale ludzie na tym modzie to zazdroszczacy na kazdym kroku paranoicy bez zycia (patrz: sygnatura)
@benedykt
masz browara za tekst o krisie moglbym o nim napisac ksiazke, ale nie mam w chacie dlugopisu

mam hobby z malowidlami na scianach
Wrzuć coś;] podobne zainteresowania mamy ;]
Bardzo ciekawe terror. Niech banuje , Jestem ciekaw jaki dowód pokaże Chyba że sfabrykuje.
Macie wgląd moich meczów. Loginy itp itd. Mój cfg jest także pokazany w jednym z topiców Co stoi na przeszkodzie by postawić kropke nad i.
Ja wiem co stoi . Brak dowodów. Bo ich być nie może.
benek@ to co pisałeś o r2.. Każdy klan wybiera sobie osoby do gry, Ktoś pasuje bądź nie. Twoja wypowiedz ma drugie dno którego nie będe rozwijał.
a hasło powstało podczas grania meczu Ql. insta ctf. Beka śmiechu.
sluchaj ja jestem wporzadku dla tych co sa dla mnie wporzadku i dla moich, ale jak ktos pierdoli glupoty to mnie trzesie ; ) i nie mam tu przed kim kozaczyc ; ) . i macie dziwne podejscie do polakow bo w trojmiescie ludzie sa spoko moze w waszych miastach ludzie palaja do siebie nienaiwscia ;D ale tu luzno bynajmniej do mnie, oczywiscie tez sie zdarzaja idioci ale to chyba wszedzie ; )
Mapa jest zbyt mała na ten cel, poszukaj czegoś większego to sobie walnę taga pod Białymstokiem.
Skoro mowa o okolicach to Białystok jest zajebisty
bloody krisek to mzi? Xd
hehe pamietam jak im dawalem namiary na ranking i w ogole mile ich przyjalem na e+
jako nubki byli calkiem przyjemni, ale jak widac sie rozbestwilo towazystwo... Po tym latwo poznac kto jest jakim czlowiekiem xd
tak samo sie pmpy rozkozaczyl, a taki mily mi sie wydawal jeszcze nie tak dawno, eh te polaki-buraki xd