General POLSKI Topic

4235 replies [Last post]
?_________?

benio no zeby na zlocie grac to juz leka przesada Big grin pić pić pić i jeszcze raz pić. Ja z chęcią też bym się wybrał. Tylko nie wiem czy mi wolno bo jestem żołnierzem wyklętym i nawet w sejmie jak upamiętniają mnie minutą ciszy to wychodzą Big grin ps. Kraków jak najbardziej mi pasi Happy Z wrocka nie daleko Happy

--))))d(-_-)b((((--

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture
Re: General POLSKI Topic

ja nie widze problemu zeby pic pic pic grac i pic pic pic i pic Tongue chyba kazdy kto byl na nockach w kafejce to nie wychodzil rano trzezwy Big grin

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

macie tu moje chmurki Happy
Happy

jeśli film jest zablokowany na YT użyj drugiego linku:
http://aim-plus.com/c+/?go=my_vod&db=admin&vid=102

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Jesli Krakow, to na stowe bede. Z tego co wiem, jest troche kafejek - kojarze tylko w okolicach Rynku (wszystko da sie sprawdzic). A jak nie to w wiekszosci hosteli jest po kilka stanowisk komputerowych dla swoich gosci 3-4 to minimum - mamy dwie pieczenie na jednym ogniu tani nocleg i kompy). Co prawda nie jestem juz barmanem, ale moj brat i siostra jeszcze w to sie bawia. Obecnie rezyduja w "Starym Porcie" (doslownie rzut beretem od Rynku) - jesli odpowiadaja Wam klimaty szantowo-rockowe (a po paru glebszych innym powinno byc juz whatever), to mamy tez miejscowke na wstepna integracje-libacje Happy Co Wy na to misie kojojowe? Big grin

PS. Terror - oj tam, oj tam <3

PS2. Kocham jezdzic BUS'ami. W szczegolnosci walic glowa w sufit i inne rurki, a jak juz siedze to kolanami wchodzic w dupe innym pasazerom. Grrr, za jakie grzechy Sad

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

-VDTA-PJAX
PJax's picture

ja z krak z dwoma braćmi shao i camel, poza tym baca i io, więcej nie znam Happy z bacą raz się widziałem i to by było na tyle, właśnie w tym rockowym klubie pare kamikaze i do domu Tongue a z tą kafejką to macie pomysły zajebiste niech was chuj strzeli, spotykać się żeby pograć maniaki pierdolone Big grin weźcie ze sobą swój sprzęt najlepiej do plecaka, mysz, kompa, klawiature, podkladke, sluchawki, i cfg na pendrivie Tongue

play hard, you'll forget the fear...

tom9730

jak postawić serwer z cfg broni (np. railmania)?

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

piec do plecaka D: a monitor <20" to w walizke D:
spotkac sie z znajomymi i napic to zaden problem Big grin zorganizowac granie w quaka jako dodatek to wiekszy problem i jednoczesnie wieksza satysfakcja Tongue
camelowi z checia bym pokazal wallhacka na lanie Winking z checia bym zobaczyl jak oglada losowe lub wszystkie dema z mojej gry i twierdzi ze czituje Winking z checia bym zobaczyl jak w oczy mowi mi ze nie pamieta o czym rozmawialismy Big grin chyba zabilbym go smiechem Big grin

@tom

sprecyzuj o co ci chodzi Big grin co gdzie jak i kiedy?

khaz'
Clan/TS Moderator

Benek, a Ty kurwde nie w ciąży przypadkiem? Big grin

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Wszystkim nie dogodzimy, tak już było jest i będzie.

O to chodzi czy chcemy się zintegrować oprócz virtual life in real life 2?
Nie to miasto, to następnym razem będzie inne; nie chcecie hostelu może być Hilton w Gdańsku i tak dalej i tym podobne do usranej śmierci...

Nie szukajcie igły w stogu siana. To będzie pierwsze spotkanie E+ PL i nie musi być idealne - bo wierzcie mi jak w końcu zaczniemy, to co roku będą odbywać regularnie, a za 20 lat, to będziecie wspominani jako pionierzy (połechtało co po niektórych? - nie, to idziemy dalej).

Najważniejsze żeby wogle się odbyło - nieważne czy żeby się spotkać, nachlać czy pograć. Każdy znajdzie jakiś powód. Qrwa przecież jedna rzecz nas tutaj łączy.

Dosyć pierdolenia o Chopinie - czas zacząć odkładać aż 50zł miesięcznie (bez komentarza proszę, bo qrwa nie pale 2 miesiące i mogę odłożyć jeszcze więcej) i w lipcu na start macie 250zł. Jak komuś zabraknie na piwo, to zbieram puszki - będzie też na kilka krzywych ryjówek. Big grin

PS. Dla tych co się martwią o nieletnich mam potwierdzenie na piśmie od notariusza, iż nijaki terror nimi się zaopiekuję pod własną odpowiedzialność - bo już nie wiem co napisać.

Chceta czy nie chceta - dawać F1 albo F2. Organizacją zajmie się Camel jak tylko dostanie odpowiedź od sanepidu czy opłata klimatyczna zawiera ubezpieczenie od raka skóry, płuc czy waszej odbytnicy Happy A jak trza będzie to też pomogę.

Sorki za ton.

tymczasem
laki
0
PS3. To mój aż trzynasty (13th) post prawie po trzech (3rd) latach bycia członkiem tego forum - ach jak ten czas leci hehehe

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

Chceta czy nie chceta - dawać F1 albo F2. Organizacją zajmie się Camel jak tylko dostanie odpowiedź od sanepidu czy opłata klimatyczna zawiera ubezpieczenie od raka skóry, płuc czy waszej odbytnicy Happy A jak trza będzie to też pomogę.

oczywiście już się zabieram za organizacje lulzer.... może od tego raka dostaniesz:
www.youtube.com/watch?v=Y6s7O6APFP4