General POLSKI Topic
jak mozna nie wiedziec kim jest Merky ![]()
jak mozna nie wiedziec kim jest Merky
No jednak można. No fakt grałem jeszcze na NG jakiś miesiąc, na wunderbar. Nic nie słyszałem, nic nie widziałem. Niestety nie uczestniczyłem w życiu owego moda, stąd moja niewiedza. Nie bij.
a to jest merky . Dobry ma refleks ")
moge byc przecietnym kowalskim, ale tobie raczej nie bylo dane poznanie go od tej samej strony co mnie i vice versa. na e+ zdania sa raczej podzielone (chyba co do kazdego gracza), wiec cos w tym moze jest ![]()
mialem kontakt z niejednym 'ruskim' w klanie jak i poza nim, i przestrzegali przed nim. ja staram sie zachowac co do niego bezpieczny dystans w niektorych sprawach.
Trochę dziwnie się to czyta, ponieważ Merky jest moim dobrym znajomym i czasem gadamy ze sobą na facebooku. Cheatował, czy nie, w tym przypadku jest to dla mnie bez różnicy, ponieważ nadrabia tym, że jest naprawdę dobrym człowiekiem i dobrze się z nim rozmawia.
Co do tego refleksu, to nie wiem, czy używacie sarkazmu czy naprawdę go bronicie. Powiem tylko, że widziałem jego test 10-kliknięć na humanbenchmark na poziomie 130-140ms [nie pamiętam dokładnie, co jest niebywałym refleksem.
Nie kupuję tej całej historii z jego cheatami. Sam wielokrotnie go pokonywałem na CTF [vq3], czy to było 1vs1, czy 4vs4 gra [nigdy nie wygrałem na q3wxs1
]. Nigdy nikt nic nie zauważył poza właśnie nieprzeciętnym refleksem i celowaniem. Wiem, co myślicie. Potrafił to powtórzyć precyzyjne i szybko strzelając w różne itemki [co później stało się i moim treningiem
].
Stare dobre czasy... Jak ja chciałem dojść do jego klanu...
http://www.excessiveplus.net/clan/star
Nawet jak mi podstawicie teraz niezbite dowody na to, że cheatuje to i tak tego nie połknę. Tak samo z mzi. To tyle z mojej strony, czułem się w obowiązku do podzielenia się moim zdaniem z Wami ![]()
Z góry sorka za nowy post, źle kliknąłem i nie chce mi się cofać.
Chciałem napisać tylko, że teraz idę zapalić a jak wrócę to chcę tu widzieć ładny 'flejm' na mnie ;]
Chciałem napisać tylko, że teraz idę zapalić a jak wrócę to chcę tu widzieć ładny 'flejm' na mnie ;]
Ty gamoniu jeden! Ty palisz?! ![]()
150ms to bardzo dobry reflex wrecz genialny, ale koles dal ss z czasami ponizej 50ms, poczytaj khaz o refleksie i odruchach bezwarunkowych
w medycynie jest sposob na badanie refleksu o czym juz tu pisalem na forum, udeza sie moteczkiem w kolano i mierzy czas, zdrowy czlowiek ma ta reakcje na poziomie 50ms jest to czas reakcji nerwu w nodze, jesli ktos wstawia ss na forum z czasami ponizej 50ms to musi byc debilem, poniewarz reakcja czlowieka na bodziec wzrokowy jest trzy krotnie wieksza jak reakcja na bezposrednia stymulacje nerwu
ujme to tak medycyna nie zna przypadku w ktorym czlowiek jest w stanie zareagowac ponizej 50ms, wystarczy poczytac jaki jest margines dla falstaru dla najlepszych na swiecie sprinterow
jesli on jest w stanie reagowac ponizej 50ms to jest fenomenem na skale swiatowa i powinien zglosic sie na badania, mysle ze nasa by go wzielo od razu i zarabialby grube miliony
ja jednak jestem nieco bardziej sceptyczny i jestem pewien ze koles klamie jak z nut
dostal bana na cb za czita, bo sam w pojedynke ojebal inne teamy w turnieju, koles robil wiecej fragow jak caly jego team, pozostawiam to bez komentarza ![]()
Poszedłem zapalić a wróciłem nieco podchmielony, hehe.
Przyznam, że dawno nie czytałem tak ciekawego posta na tym forum, fala. Chętnie dałbym Ci jakąś nagrodę za najlepszy post w tym miesiącu.
Gdyby tutaj były tylko takie, to każdą wolną chwilę poświęcałbym na czytanie tego forum, różnych ciekawych rzeczy można się dowiedzieć, no ale mniejsza z tym.
Skoro są faktycznie jakieś SS-many wrzucone na różne fora z jego czasem reakcji poniżej 50ms to kogo ja oszukuję, jasne, że w to uwierzę!
Jedyny [natury osobistej] szkopuł jest w tym, że mimo tego, że nie toleruję żadnych cheaterów to jemu wybaczam tym, że jest ciekawym i [jak już pisałem wcześniej] dobrym człowiekiem. Cholera, nawet wybaczę tego SS-a z czasem reakcji 130-140ms. Wychodzi na to, że to tyle w temacie z mojej strony.
Tak, palę od roku ![]()
ja mowilem powaznie z tym refexem gralem z nim na ng i czasem lamil czasem gral dobrze ; )